В Дубай всичко е различно, отличително, мащабно и разточително. След

...
В Дубай всичко е различно, отличително, мащабно и разточително. След
Коментари Харесай

Сърцето на Европа в сърцето на Дубай

В Дубай всичко е друго, характерно, огромно и разточително. След The Palm, арабското емирство ще се снабди с още един неестествен архипелаг край крайбрежията си . Проектът носи името The World, а цената му се прави оценка на пет милиарда $.

Системата от изкуствено основани 300 острова стартира да се строи още през 2003 година, само че процесът към момента не е приключил. Финалната цел е да се пресъздаде картата на света. За да се извърши тя, ще са нужни 34 милиарда тона огромни скали и 320 милиона кубични метра пясък, които ще бъдат ситуирани върху милиони квадратни метри във водата.
 Снимка 402177

Сега строителните действия и вниманието са ориентирани към онази част от архипелага, която ще пресъздаде Европа. The heart of Europe е на четири километра от крайбрежията на Дубай. Състои се от шест изкуствено основани острова, пресъздаващи шест европейски страни и градове - Швеция, Германия, Швейцария, Венеция, Санкт Петербург и остров Main Europe, който е централният в архипелага, най-скъпият и съчетаващ в себе си разнообразието на континента.
 Така ще наподобява плажът на острова Main Europe

Така ще наподобява плажът на острова Main Europe

Капацитетът на частта от архипелага, пресъздаваща Европа, е 16 000 туристи . 4000 ваканционни къщи, 13 хотела и курорта. Над 557 хиляди квадратни метра и улици с следен климат, с цел да пресъздават времето в европейските страни.

Първата част на строителството включва пресъздаването на 10 крайбрежни дворци на остров Швеция, 32 вили на остров Германия и 78 плаващи къщи към остров Санкт Петербург. Последният е във формата на сърце и проектите са да се трансформира в новата топ дестинация за меден месец, написа CNN.
 Плаващите къщи край остров Санкт Петербург

Плаващите къщи край остров Санкт Петербург

Плаващите къщи, които назовават още " морски кончета ", оферират такова уединения, където съвсем на никое място другаде не можем да намерим. А и наподобяват задоволително съвременно, с цел да задоволят и най-капризните. Вдъхновението за концепцията на остров Сант Петербург идва от друго желано място за първокласни почивки - Малдивите. Островът Венеция пък ще се открои със своите подводни спални .
 Плаващата Венеция

Плаващата Венеция

Освен да пресъздава забележителности от страните и страните, на които са именувани островите, планът има за цел да притегля туристи и с разнообрази събития , които да показват културата, традициите и обичаите в Европа.
 The Emerald Palace, най-новият хотел в Дубай и 24-каратовият разкош
24-каратов разкош по дубайски

Да надникнем в най-новия хотел в емирството

Очаква се строителството на The heart of Europe да бъде изцяло приключено до края на тази година, с цел да посрещне с цялостен потенциал всички хиляди посетите на Дубай, които ще дойдат за огромното Expo 2020 . Продажбата на парцели пък към този момент стартира, като се чака 70% от тях да станат владеене на поданици на емирствата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР