В ДПС има умни хора, които мислят правилно. Така вицепремиерът

...
В ДПС има умни хора, които мислят правилно. Така вицепремиерът
Коментари Харесай

Каракачанов: В ДПС има умни хора, които мислят правилно

В Движение за права и свободи има умни хора, които мислят вярно. Така вицепремиерът Красимир Каракачанов разяснява пред публицисти мнението на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган.

"Фактът, че почетният водач на Движение за права и свободи заявява, че това държавно управление няма опция, това демонстрира, че въпреки всичко и в тази партия, която най-крайно ни подлага на критика, има хора, и то умни хора, които мислят вярно ", сподели Каракачанов.

"Истината че държавното управление няма опция и то освен поради Председателството на Съвета на Европейски Съюз следващата година. Това председателство ще отмине за шест месеца, въпросът е какво ще свърши всяко едно министерство по време на мандата ", изясни вицепремиерът.

"През този мандат няма по какъв начин "Обединени патриоти " да се коалират с Движение за права и свободи. Това не е обсъждано нито при нас, нито взаимно с ГЕРБ. Ако някой желае да се коалира с Движение за права и свободи, то Конституцията му го разрешава, това е въпрос на свободна воля ", добави Каракачанов.

Обединените патриоти не са обсъждали вид за излизане от държавното управление, акцентира той.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР