В допълнение, програмата позволява даунлоуд, запис и ъплоуд на видео

...
В допълнение, програмата позволява даунлоуд, запис и ъплоуд на видео
Коментари Харесай

MacX Video Converter Pro – конвертира, компресира и обработва 4К видео с най-висока скорост

В допълнение, програмата разрешава даунлоуд, запис и ъплоуд на видео

MacX Video Converter Pro включва всички нужни функционалности за обработка на 4К видео

Видеото с резолюция 4К към този момент е на всички места – в известни портали като YouTube и Netflix, на Blu-ray дискове и 4К тв приемници, на геймърски машини и проектори. То може да се снима освен с професионална техника, само че и с потребителски устройства като DSLR камери, екшън камери от рода на GoPro, смарт телефони iPhone или Android, дронове и други На процедура, всеки консуматор може да генерира, споделя и употребява 4К наличие.

Новият 4К видео формат е голяма стъпка напред по отношение на HD видеото, предлагайки резолюция 3840×2160 или 4096×2160 пиксела, което значи най-малко 8 милиона пиксела или 4 пъти повече в сравнение с един Full HD тв приемник 1920×1080.  Несъмнено, 4K резолюцията ни дава доста по-добро качество на изображението, със забележителна изясненост и заостреност, спрямо HD, поради множеството пиксели.

Но въпреки, че става все по-достъпно за снимане, 4К видеото е съпроводено с редица проблеми. Най-очевидният от тях е огромният размер на 4К файловете, които заемат прекалено много памет в смарт телефона, твърдия диск или облачното вместилище, не могат да се споделят в YouTube, Фейсбук и други обществени мрежи или пък са несъвместими с видео редакторите, поради спор на форматите.

Ето за какво се постанова спомагателни обработки, като компресиране – с цел да бъде понижен размерът на видеото, превръщане на формати, редактиране на видео клиповете и конфигурация на параметрите. Тези интервенции – в частност, скоростта, с която се правят, и качеството на осъществяването им – са от основно значение за пълноценното потребителско преживяване с 4К видео.

Когато си имате работа с 4К видео, може да ви се наложи да вършиме неприемливи взаимни отстъпки – да вземем за пример, да чакате дълго време за компресиране на видеото, да се примирите с влошено качество след компресирането или да се занимавате с тежко, времеотнемащо превръщане (конвертиране) на видеоформати и резолюции. Така ще бъде, в случай че не изберете подобаващ инструмент за тези цели.

Правилният избор

Можете да се доверите на MacX Video Converter Pro – най-хубавото и най-бързо изцяло, „ one-stop ” решение за всички нужни обработки на 4К видео, тъй че да получите стилен файл, без загуба на качество, който се съхранява, споделя и възпроизвежда без никакви проблеми. С тази стратегия за Mac компютри можете да компресирате, обръщате, редактирате и настройвате параметрите на 4К видеото, като получавате като бонус и опция за даунлоуд и запис на видео от YouTube, да вземем за пример.

MacX Video Converter Pro компресира и конвертира 4К, HD видео без загуба на качество

MacX Video Converter Pro ще ви даде тъкмо това, което очаквате от един програмен продукт за безпроблемна обработка на 4К видео:

Така да вземем за пример, благодарение на тази стратегия можете да конвертиране входящ файл с размер 10GB до подобен с размер 1GB единствено за 5 минути!

Хардуерно ускоряване от равнище 3

MacX Video Converter Pro е най-бързият инструмент за обработка на видео, с помощта на неповторимото хардуерното ускоряване на равнище 3, поддържано от програмата. Хардуерното ускоряване употребява опциите за солидна паралелна обработка на графичния процесор (GPU), като по този начин разтоварва централния процесор (CPU), редуцира времето за обработка и понижава потреблението на сила.

MacX Video Converter Pro е най-бързият конвертор на 4К видео, с помощта на хардуерно ускоряване от равнище 3

Хардуерното ускоряване при работа с 4К видео може да бъде на три равнища. На равнище 1 се прави единствено хардуерно декодиране, равнище 2 включва хардуерно декодиране и хардуерно шифроване, а равнище 3 обгръща целия развой – хардуерно декодиране, хардуерно шифроване и хардуерна обработка, т.е. софтуерът делегира права на GPU-то да извърши всички интервенции с обработката на видео.

99% от стратегиите за видео не поддържат хардуерно ускоряване от равнище 3. Това обаче не важи за MacX Video Converter Pro, която се явява единственият в класа си инструмент с хардуерно ускоряване на равнище 3 (с поддръжка на GPU-та на Intel, Nvidia и AMD), вследствие на което реализира 5 пъти по-висока скорост, спрямо най-близкия си съперник. Превъзходството на MacX Video Converter Pro в скоростта на обработка се удостоверява от сравнителните проби с известни други стратегии.

Така да вземем за пример, при обработка на 4K видео с дълготрайност 4 мин. и 29 сек.,  MacX се нуждае от 1 минута, с цел да компресира от 4K към 1080p, до момента в който същата интервенция лишава 6 мин. и 42 сек. на конкурентната стратегия Handbrake. Освен това MacX употребява първокачествен енджин, технологии за деинтерлейсинг и режим за автоматизирано прекопирване (Auto Copy Mode), с цел да подсигурява, че изходящото видео ще има същото качество като оригинала.

MacX Video Converter Pro има съществени преимущества по отношение на конкурентни артикули

Конвертиране на видео с няколко клика

Работата с MacX Video Converter Pro е лесна и няма да ви затрудни, даже в случай че сте начинаещи. Можете да обръщате вашето 4K видео към стремежи формат, без загуба на качество, единствено с няколко стъпки, откакто си свалите програмата от уеб страницата на разработчика за Mac OS X 10.5 или по-нова версия.

Стъпка 1: Заредете 4K видеото в програмата. За задачата натиснете бутона Video в горния ляв ъгъл, навигирайте до файла, който желаете да обръщате, и кликнете Open. Можете да импортирате няколко файла за конвертиране.

Стъпка 2: Изберете профил за изходящия файл – от изскачащия прозорец. Програмата поддържа голям брой подготвени профили, които покриват видео формати с общо предопределение, смарт телефони iPhone, таблети iPad, Windows PC, Android смарт телефони и таблети. Можете също да конвертиране SD видео към 4К, налични са и редица други варианти.

Стъпка 3: Стартирайте процеса на конвертиране. След като натиснете бутона RUN, стартира видеобработката с хардуерно ускоряване!

Несъмнено, в случай че се нуждаете от 4k видео конвертор, който е кадърен да прави всички обработки безпроблемно – конвертиране, компресиране, редактиране на видео, даунлоуд и ъплоуд на огромни 4k видеа, MacX Video Converter Pro е верният избор. Тази стратегия има преимущество в скоростта на интервенциите и поддържаните функционалности. Ето систематизирано кои са главните й благоприятни условия:

♦ Обработва 4K , HD видео с най-висока скорост:

♦ Сваля 4K, HD видео от YouTube и над 300 други уеб страницата

♦ Записва Mac екрани и снима видео с вградената камера на Mac

Можете да се възползвате от всички тези благоприятни условия на MacX Video Converter Pro, като си изтеглете безвъзмездна пробна версия на програмата. Обикновено, тя коства $59,95 (в момента се предлага на специфична цена от $29,95), само че имате късмет да я получите и изцяло гратис, в случай че участвате в изследване за видео снимането. Всеки ден първите 1000 участници в изследването получават гратис копие на подаръчната версия на програмата. Нещо повече, имате късмет да спечелите премия от рода на GoPro екшън камера, сгъваем трипод за снимане или копие на MacX Video Converter Pro.

Даунлоуд : MacX Video Converter Pro (съвместима e с операционни системи Mac OS X Leopard/Snow Leopard/Lion/Mountain Lion/Mavericks/Yosemite/El Capitan/macOS Sierra/macOS High Sierra).

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР