В допълнение на лекциите са включени осем практически семинараКонференцията DevReach

...
В допълнение на лекциите са включени осем практически семинараКонференцията DevReach
Коментари Харесай

DevReach 2019 разширява програмата си и става 5 дни

В допълнение на лекциите са включени осем на практика семинара

Конференцията DevReach събира интернационалната общественост от разработчици, с цел да им помогне да се срещнат с най-новото в създаването на приложения и да им даде опция да работят дружно (снимка: DevReach / Facebook)

Водещата конференция за разработчици в Централна и Източна Европа, DevReach, уголемява програмата си с осем на практика семинара за разработка на приложения и ролята на дамите в ИТ промишлеността – двойно повече от в началото оповестеното, оповестиха уредниците от Progress. Заедно с лекционната част събитието ще продължи пет дни – от 20 до 24 октомври 2019 година Регистрацията е към момента отворена.

„ DevReach не е конференция само за технологии, а и за трендовете и провокациите, формиращи ИТ общността ”, сподели Сара Фаац, старши управител „ Връзки с разработчици ” в Progress. „ Участниците освен ще надградят техническите си умения, само че ще могат да вземат участие в по-голяма полемика за ролята на дамите в ИТ промишлеността. Група вдъхновяващи дами ще ни опишат какво ги е стимулирало да стартират кариера в региона на науката, технологиите, инженерството и математиката и ще ни покажат по какъв начин всички можем да бъдем дейни и сполучливи в ИТ общността ”, добави тя.

Семинари за ролята на дамите в ИТ промишлеността

Семинарът „ Empower Women @ DevReach ” ще прегледа постоянно срещаните провокации, с които дамите в региона на науката, технологиите, инженерството и математиката се сблъскват. Сред тях е така наречен „ Синдром на самозванеца ”. Той визира хора, които не имат вяра в личния си триумф, приписват го на чист шанс и се опасяват, че ще бъдат разкрити като неспособни. Сред лекторите ще бъдат Джоди Дейвис, авиокосмически инженер в НАСА, Лорън Джарет, общоприет управител „ Продукти за разработчици ” в Progress и Оля Гавриш, програмен управител в Microsoft.

DevReach 2019 ще включва и два семинара, част от световни начинания за привличане на повече дами в софтуерното инженерство – „ Vue Vixens: Разработка на приложения с Vue.js ” и „ ngGirls: Разработка на приложения с Angular ”. Участниците ще се срещнат с създаването на мобилни приложения надлежно с платформите Vue.js и Angular.

Семинари за разработка на приложения

Техническите семинари са ориентирани към разработка на приложения с известни фреймуърци като Blazor и React, както и с технологии на Progress – Progress Telerik, Progress Sitefinity, Progress Kinvey Chat и NativeScript. Във всеки семинар малко по малко участниците ще основат действителни приложения, изцяло работещ чатбот и ще съумеят да трансформират уеб страници, построени с Angular, в мултиплатформени приложения, работещи в уеб, Android и iOS.

Всички семинари ще се проведат в офиса на Progress в София на 20, 21 и 24 октомври 2019 година Лекционната част на конференцията ще бъде на 22 и 23 октомври в Sofia Events Center.

Организирана от Progress, конференцията DevReach 2019 събира интернационалната общественост от разработчици, с цел да им помогне да се срещнат с най-новото в създаването на приложения и да им даде опция да работят дружно.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР