В допълнение към ползите, които потребителите на А1 Wallet имат

...
В допълнение към ползите, които потребителите на А1 Wallet имат
Коментари Харесай

А1 дарява 1% от плащанията през дигиталния портфейл А1 Wallet за борбата с COVID-19

В допълнение към изгодите, които потребителите на А1 Wallet имат - да заплащат, получават и изпращат пари безвредно във време на лимитирани обществени контакти, А1 ще подари 1% от заплащанията в поддръжка на лечебните зaведения в битката с ковид. Средствата ще бъдат превеждани по особено основаната дарителска сметка на Министерство на здравеопазването. Докато заплащат безвредно и комфортно с A1 Wallet на POS терминал или онлайн, потребителите на цифровия портфейл оказват помощ за обезпечаване на цялостни защитни комплекти за работещия медицински личен състав, консумативи, инсталация и респиратори.

А1 Wallet e безвреден метод и за извършване на покупки в изискванията на пандемия, когато би трябвало да се заобикаля физическия контакт и да се съблюдава обществена отдалеченост. Използването на цифровия портфейл понижава риска от заразяване с ковид при досег със нечисти бaнкноти и монети. При заплащане на POS терминал пък няма потребност от въвеждане на PIN код, което е още един метод да заобикаляме нечисти повърхности. Дори при прецизно съблюдаване на обществена отдалеченост, хората пазарят артикули от първа нужда като храна и медикаменти. В подобен миг потреблението на безконтактно заплащане с А1 Wallet е не просто разкош, а рационално и отговорно решение.

Дарението на 1% от средствата през А1 Wallet към Министерството на здравеопазването е следващата от серия начинания, които А1 подхваща, с цел да помогне в превъзмогването на спешната обстановка с епидемията от COVID-19. По-рано тази седмица компанията разгласи, че до края на месец април ще подарява на Министерство на здравеопазването по 1 лев за всяка сметка, платена от нейните клиенти през мобилното приложение Моят А1 и уеб версията му на уеб страницата.

В началото на седмицата А1 започва също и особено създадено приложение А1 Guard за предварителна защита на телефонните измами, което може да се употребява безплатно от клиенти на всички оператори у нас и клиенти на закрепени тeлефони на А1. Приложението е изключително настоящо в актуалната обстановка, поради опасенията от увеличаващи се закани от телефонни измами, свързани с ковид.

Тези начинания са част от акцията за цифрова взаимност, в границите на която А1 даде на своите клиенти безвъзмезден достъп до ТВ канали, бoнус от 10 000 МВ мобилен интернет, трафик до плaтформата за онлайн уроци Уча.се и решението за видеоконференции Eyeson. За клиентите, които се намират в роуминг в страните от Европейски Съюз, А1 дава бoнус от 1000 МВ мобилен интернет на оптималната скорост, а за тези отвън рамките на Европейски Съюз – 50 безвъзмездни минути за диалози.

В тези сложни моменти А1 неведнъж приканва хората да останат по домовете си. Практически всички yслуги на компанията са налични и онлайн, а с А1 Wallet клиентите имат опция да сведат до най-малко и обращението на хартиени пари за извършване на покупки.

А1, част от A1 Group, е водещ снабдител на цифрови yслуги и телекомуникационни решения в България. Компанията дава мобилни и закрепени yслуги, високоскоростен интернет, цифрова и сателитна телевизия, в това число четири лични спортни канала – MAX Sport 1, MAX Sport 2, MAX Sport 3 и MAX Sport 4, платежни yслуги, лична плaтформа за музикален стрийминг, cloud и IoT решения на близо 5 милиона клиенти. През 2019 година A1 България регистрира доходи от 486,2 млн. евро, а сравнимата EBITDA e 179,4 млн. евро.

A1 Group е водещ телекомуникационен снабдител в Централна и Източна Европа с повече от 25 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем страни: Австрия, България, Беларус, Хърватия, Словения, Северна Македония (А1) и Сърбия (Vip mobile). Приходите на A1 Group за 2019 година са 4,57 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,56 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни yслуги, както и решения в региона на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със постоянен акционер в лицето на América Móvil – един от най-големите телекомуникационни снабдители в света.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР