В Донецката народна република (ДНР) и Луганска народна република (ЛНР)

...
В Донецката народна република (ДНР) и Луганска народна република (ЛНР)
Коментари Харесай

ДНР и ЛНР обявиха край на войната в Украйна

В Донецката национална република (ДНР) и Луганска национална република (ЛНР) издадоха заповед за цялостно преустановяване на огъня. То влиза в действие от среднощ на 21 юли. Това оповестиха ръководителите на Народната милиция на ДНР и ЛНР. Според заповедта на военнослужещите е неразрешено да се употребяват всевъзможен тип оръжия, в това число снайперисти.

В допълнение, военните на ДНР и ЛНР от 21 юли не могат да правят офанзивни интервенции, както и разследващи и саботажни акции. Освен това няма да могат да разполагат тежки оръжия и бойни машини в обитаемоте места и наоколо до тях.

" Изразяваме готовността си да осъществим изискванията на примирието и сме подготвени, както и преди, да съблюдаваме режима на преустановяване на огъня ", съобщи Михаил Филипоненко, който е настоящ полицейски чиновник на ЛНР. Солидарност с мнението на сътрудник изрази и Денис Сиенков, който е началник на Народна милиция на ДНР. Те означиха, че се надяват на съблюдаване на режима и от страна на Украйна.

Припомняме, че на 17 юли на постоянната среща в Минск, контактната група на Донбас реализира единодушие за безсрочно помирение, започващо на 21 юли, както и процедура за продан на пандизчии, който да стане по формула 101-50.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР