В домашни условия, при това с помощта на дула родила

...
В домашни условия, при това с помощта на дула родила
Коментари Харесай

Жената на Венци Венц родила вкъщи

В домашни условия, освен това благодарение на цеви родила партньорката на Венци Венц, разкри самият той. Гордият баща участвал от самото начало и даже съумял да среже пъпната шнур и да върже пъпчето. Двамата родители към момента обаче не са решили къде ще го хвърлят. Венци Венц е безапелационен, че у нас раждането се е трансформирало в бизнес, а би трябвало да бъде същинско свещенодействие.



Затова той и майката на щерка му Мелани се доверили на дулата Люба, която имала смелостта да се изправи против системата. Дуетната му половинка Павел призна, че той не би се решил да участва на раждането на детето си и доста другари дълго убеждавали Венци Венц да не го прави. Въпреки увещанията музикантът решил да бъде до Мелани и ни минимум не съжалява.
Той показа още, че Мелани се възвръща добре и тримата сега живеят дружно. Преди раждането на детето, Венци Венц бе оповестил, че ще живее настрана от двете дами, само че ще се грижи пълноценно за тях. Днес обаче е благополучен да бъде с първото си дете, само че твърди, че сред него и Мелани към момента съществува по-голяма другарство, в сравнение с любовна пристрастеност.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР