В дома си в руенското село Каравельово се е обесил

...
В дома си в руенското село Каравельово се е обесил
Коментари Харесай

Кандидат за депутат се обеси в дома си

В дома си в руенското село Каравельово се е обесил Шабан Махмуд Шабан, който е трети в листата на Политическа партия „ Републиканци за България “ във 2-ри МИР-Бургас, заяви Флагман. Семейството на 42-годишния мъж е измежду известните освен в политиката, само че и в бизнеса.

Шабан Шабан и брат му Мехмед Шабан стартират политическата си кариера от редиците на Движение за права и свободи, като брат му до предишния мандат бе зам.-кмет на общината точно от Движение за права и свободи. Пътищата на двамата братя се разделят по политически аргументи, като Шабан Шабан в началото се ориентира към редиците на ГЕРБ и дори е имал шансове през 2015 година и 2019 година да бъде номинация на партията като претендент за кмет, само че все е бил изместван от безспорния в района престиж Вежди Орманов.

„ Шокирани сме от тази новина, изрично повода за тази покруса не е обвързвана с политиката, нито съответно с актуалните избори. Скърбим дружно със фамилията “, сподели Виктор Серафимов, който е учредителен секретар на Политическа партия „ Републиканци за България “ и лидер на листата във Втори МИР. Шабан Шабан е фамилен и има две деца – на 10 година и на 3 годинки. В комерсиалния указател името му попада като едноличен притежател на две строителни компании. Известен е в региона на Руенско с това, че съумява да провежда строителни бригади за огромни обекти и по този метод е осигурявал прехраната на доста фамилии.

Погребението ще бъде през днешния ден.

Бел.ред.
Хората имат вяра, че новият парламент ще отбрани мажоритарните избори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР