В дома нямам това условие, което на нея й трябва,

...
В дома нямам това условие, което на нея й трябва,
Коментари Харесай

Детето На Десислава Има Нужда От Ново Сърце, Тя Просто Го Изостави! Обяснението Й Вбеси България!

" В дома нямам това изискване, което на нея й би трябвало ", добавя още тя.

От предходната година, когато лекарите сложили на детето диагнозата кардиомиопатия, трябвало непрестанно да вървят по лечебни заведения, тъй като положението й се влошило.

" Също имам още трима възпитаници. Не мога да ги изоставя сега сами, бащата е на работа. Не мога да ги изоставя и да отида в болничното заведение. И би трябвало детето да бъде при лекари в сигурни ръце. Аз това започнах - да оставя детето. Защото аз нямам разбиране нещо като стане, не знам какво да направя. Детето ми може да си отиде в ръцете ми. Аз това няма да мога да го преживея ", споделя Щерева.

Майката, която е безработна, не крие, че има и финансов претекст за решението й. Тя получава 350 лв. пенсия. " Аз защо да ги дам - дали за храна, дали за медикаменти, единствено за медикаментите й не стигат ", споделя още тя.

Според кмета на селото фамилията не е

кандидатствало за обществени помощи. 7-годишното дете, което е в болничното заведение, даже не е записано на учебно заведение. Засега майката отхвърля да подпише декларация момиченцето да отиде в приемно семейство. Социалните ще го настанят в Кризисен център. " С непрекъсната здравна грижа, т.е да продължи лечението в този център, където заявява, че ще посещава детето ", уточни Надя Танева - шеф на Дирекция " Социално подкрепяне " - Пловдив.

Според лекуващия доктор единственият късмет детето да бъде избавено е трансплантацията. Включено е в листата на чакащите. " Аз желая да ме чуе целият свят. Искам да се откри донор за моето дете, с цел да може да си я прибирам. Не знам другите какво приказват и какво вършат, за децата ми съм си добра майка ", сподели още Десислава.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР