В дома на три семейства нахълтал Жоро- Плъха преди осем

...
В дома на три семейства нахълтал Жоро- Плъха преди осем
Коментари Харесай

Жоро Плъха обирал домове в продължение на години


В дома на три фамилии нахълтал Жоро- Плъха преди осем години. Това описа една от жертвите му Милена Петрова в студиото на Нова телевизия.

"Твърде доста обстоятелства са незнайни, от които зависи ориста на доктор Димитров. Може да е работил отвън рамките на неизбежна защита. Според мен при тази обстановка, с тези митинги, беше обикновено прокуратурата да излезе с някаква информация през тези два дни, само че това не се случи. Надявам се това да стане ясно през днешния ден ", изясни журналистът Слави Ангелов, който също бе посетител в предаването.

Той разясни, че към момента не е ясно къде е станало убийството, защото има спекулации, че то може да е станало и в гараж, благосъстоятелност на доктор Димитров.

"Протестите по никакъв метод не могат да повлияят. Проблемът е, че този закон не е задоволително добър и се пояснява по друг метод от съда. Оказва се, че имат значение доста неща ", изяснява още Ангелов.

"Преди осем години, през лятото на 2010 бях летен отпуск. Върнах се от море в Равда и последните два дни взех решение да отида при вуйчо и леля в Асеновград.

Лятото, горещина, отворена врата. И при трите фамилии в разнообразни квартали по информация на проверяващите станало по един и същи метод. Влязъл, до момента в който дремя в стаята. Служебният ми телефон беше на тоалетката, дружно с бижутата на леля ми. Само тези две неща бяха откраднати. Прескочил е, има от къде да се повдигне ", изяснява Милена Петрова, жертва на Жоро- Плъха.

"Сравнително бързо мина правосъдното дело. Тогава млад арбитър, това е единствения път, когато съм видял господин Девизов, му даде четири годишна присъда при непоколебим режим и му сподели: "Ако доста ви хареса идващият път ще е по-тежко ". Вероятно е направил признания, тъй като и трите фамилии бяхме призовани по делото ", добавя Петрова. И изяснява, че схванала, че е някой е влезнал, тъй като комарникът бил отворен.

"Проблемът е в закона. Можеш да се защитиш в дома ти единствено, в случай че е влезнал с щурм и принуждение. Те обаче влизат безшумно, за никой да не ги чуе и да не ги види. Фактът, че е вътре не е задоволителен да се защитиш. Ако отвори с шперц или по различен метод, само че не строши вратата, нямаме влизане с щурм ", добави Ангелов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР