В документите на специалния съветник на Министерството на правосъдието Джон

...
В документите на специалния съветник на Министерството на правосъдието Джон
Коментари Харесай

Тръмп: Този скандал е по-голям от Уотъргейт, в друго време щеше да се накаже със смърт

" В документите на специфичния консултант на Министерството на правораздаването Джон Дърам се споделя, че президентската акция на Хилъри Клинтън е платила на софтуерна компания да " проникне " в сървърите на Trump Tower, а по-късно и в Белия дом, оповестява Fox News.

В иск, подаден на 11 февруари, Дърам декларира, че задачата на проникването е била да се сътвори " разказ " за скрит план сред тогавашния претендент за президент на Републиканската партия Доналд Тръмп и Русия.

Дърам, назначен от тогавашния основен прокурор Уилям Бар да управлява инспекцията на " съветското следствие ", направи това изказване в следствието си, вследствие на което бяха повдигнати обвинявания против юрист на ФБР и някогашния юрист на акцията на Клинтън Mайкъл Съсман, който сега е упрекнат в предоставяне на погрешни показания пред федерален сътрудник.

В раздел от досието, озаглавен " Фактическа конюнктура ", Дърам твърди, че Съсман " е събрал и предал изказванията на ФБР от името на най-малко двама съответни клиенти, в това число софтуерен началник в основана в Съединени американски щати интернет компания и акцията на Клинтън ".

В жалбата на Дърам се споделя, че " записите за фактуриране отразяват ", че Съсман " неведнъж е издавал фактури на акцията на Клинтън за работата си по изказванията на " Руска банка-1 ", като се базира на подправени документални резюмета, събрани от Съсман, за да посочат връзка сред Тръмп и съветска банка.

Подаването на документите разкрива също по този начин, че Съсман и изпълнителният шеф на софтуерната компания са се срещали и общували с юриста на демократичните деятели Марк Елиас.

В отговор на тази вест, Тръмп направи изказване, в което твърди, че последната бомба дава " неоспорими доказателства ", че акцията му е била шпионирана от Клинтън, с цел да " развие изцяло измислена връзка с Русия ".

" Пледоарията на специфичния прокурор Джон Дърам дава неоспорими доказателства, че акцията ми и президентството ми са били шпионирани от сътрудници, платени от акцията на Хилари Клинтън, за да се развие изцяло измислена връзка с Русия. Това е скандал, доста по-голям по обсег и мащаб от Уотъргейт, и тези, които са взели участие в тази шпионска интервенция и са знаели за нея, би трябвало да бъдат подложени на наказателно гонене. В различен интервал в нашата страна, това закононарушение щеше да се санкционира със гибел. Освен това би трябвало да се изплатят компенсации на тези, които са били ощетени ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР