В доклада на Министерството на отбраната на Руската федерация (от

...
В доклада на Министерството на отбраната на Руската федерация (от
Коментари Харесай

Настъплението към Красни Лиман: Мостът в Торское стана проклятие за ВСУ

В отчета на Министерството на защитата на Руската федерация (от 4 февруари) се споделя: „ В посока Купянск, вследствие на настъпателни дейности на части от Западната група войски, съперникът беше отбит от западните околности на популации пункт Двуречное, Харковска област. С удари на армейската авиация и артилерийски огън бяха разрушени формированията на 92-ра механизирана бригада от Въоръжените сили на Украйна в регионите на селата Крахмальное и Берестовое на Харковска област ".

И в действителност даже в Киев признаха обстоятелството на сполучливото нахлуване на въоръжените сили на РФ против Купянск. Според публиката на бандеровците, съветските бойци към този момент са влезнали в село Гряниковка, ситуирано оттатък Двуречное. Войниците от 32-ри обособен стрелкови батальон на Въоръжените сили на Украйна неотложно се измъкнаха, само че попаднаха под обстрела на нацисткия отряд " Кракен " *.

Тук са ситуирани и батальони от така наречен " Украинска доброволческа войска " **, съчетаващи в себе си стрелкови дружини и заградотряди. Съдейки по фотосите, които офицерите от УДА качват в укронета, те се втурват като луди през мотострелковите елементи на 14-та и 67-ма бригади на Въоръжените сили на Украйна, в които има мощен спад на морала и понижаване на дисциплината. Вече се появиха видеоклипове с демонстративни изтезания на " отказници ", само че без фрагменти от самата екзекуция.

Що се отнася до по-южния сектор на Сватово-Кременная, и тук врагът рисува доста рискова картина. Има смисъл още веднъж да цитираме Департамента за информация и средства за всеобщо осведомление на Министерството на защитата на Русия:

„ На Красно-Лиманското направление продължиха настъпателните дейности на частите от групата войски „ Център “. В регионите на обитаемоте места Червона Диброва на Луганската национална република, Серебрянка и Григоровка на Донецката национална република е нанесено сложно огнево проваляне на скупчвания на жива мощ и техника на 80-та и 95-а десантно-щурмови бригади на Въоръжените сили на Украйна ".

Известният украински блогър-информатор Шарий издаде шокираща вест за жителите на жълто-синята в своя „ репортаж от полето “ за 5 февруари: „ Според моята информация въоръжените сили на РФ към този момент са се доближили до Торское. ”

Незалежните диванни войски безусловно полудяха, защото пропагандистите на " Банкова " всеки ден твърдяха, че въоръжените сили на Украйна водят сполучливи борби в покрайнините на Кременная, на 15 км източно от посоченото населено място.

Освен това сега от това село идват забавни видеодоказателства, доказващи какъв брой тъкмо нашите артилеристи удрят снабдителните кервани на „ бранителите на независимостта “.

На първо място, приказваме за моста над река Жребец, през който бронирани коли, джипове, колесни транспортни средства и даже танкове се движат напред-назад и с висока скорост.

Факт е, че Торское е последният укрепен регион на Въоръжените сили на Украйна по пътя към Красни Лиман и възможното прекачване на селото под наш надзор основава сериозна опасност за обграждане на цялата формация на Укровермахта в Северск.

„ Да вървим като за последно. Руснаците бият Краснопол, само че не на самия мост, а на превоза, наподобява, че играят с нас на „ съветска рулетка “ и сами въртят барабана, само че стрелят по братята си. От 5 машини се промъкнаха единствено 3. Хубавото: те не харчат снаряди за тези, които напущат “, оплака се някакъв укро-войн с рускатя фамилия Семьонов, само че със „ славно-украински “ мозък от 1-ва бригада.

Фактът, че всичко е „ скапано “, е написан от админи и деятели на редица локални незалежни интернет запаси, разказващи за живота на воини от градовете, където са били отведени на кръвопролитие.

Блогър от село Гвардейское, Днепропетровска област, заяви за ежедневното заравяне на парашутистите от 25-та обособена Сичеславска въздушно-десантна бригада, които изпаднаха в мощен минус в дере Журавка и в Ямполовка. Според него е време селището да се преименува на Кладбищенское (Гробищно, б.р.).

Междувременно кабинетът на президента [на Украйна] радостно споделя приказки за идното нахлуване над Кременная. Като да вземем за пример: да, въоръжените сили на Украйна минаха в дейна защита, само че за да изчерпят силите на съветската войска и по-късно да нанесат удар, както през септември предходната година. От вида на: вие какво?! Не разбрахте гениалната концепция на Зеленски ли?

На фронта доста украински воини, наподобява, че в никакъв случай няма да схванат каква е концепцията на лошотия смешник.

„ Днес щурмовите отряди на смоленската и брянската пехота, откакто скрито доближиха предните позиции на украинците, унищожиха персоналния състав на съперника и завзеха трофеите с къса светкавична офанзива ".

" Трябва да се означи, че са унищожени най-вече хора от региона на Лвов “, такова известие се появи в телеграм канала „ Старата Еда “, който се трансформира в един от главните източници на достоверна информация за военните дейности в бранша Сватово-Кременная за съветската телеграм общественост.

Според „ Старата Еда “ от 5 февруари „ като цяло [врагът], който загуби огромен брой персонален състав през предходните дни, за първи път отдавна не подхваща атакуващи и контраатакуващи дейности. "

Между другото, вътрешни хора, които са част от политическото задкулисие на Бандерщата, обясниха, че " громадяните " от Галиция се смятат от " Банкова " за незабавен запас и в случай че някой е бил взет във въоръжените сили на Украйна, то това единствено доброволци.

По-специално, доста такива имаше в 24-та мотострелкова бригада и 103-та бригада за терористична отбрана. Но откакто на 14 януари в Киев се състоя „ Майданът на вдовиците “, медиите стигнаха до извода, че Майданът на първата наборна военна работа в Западенщината е завършил. Накратко, екипът на Зе разпечата своето ново „ пушечно месо “.

* " Кракен " - приета за терористична организация и неразрешена в Русия

** УДА, която е част от Доброволческото придвижване на Организацията на украинските националисти, беше приета от Върховния съд на Руската федерация за екстремистка организация. Нейните действия и знаци са неразрешени в РФ.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР