В доклада на ДАНС за БАЦИС /Българската акцизна централизирана информационна

...
В доклада на ДАНС за БАЦИС /Българската акцизна централизирана информационна
Коментари Харесай

В доклада на ДАНС за БАЦИС няма конкретни данни за извършени престъпления

В отчета на ДАНС за БАЦИС /Българската акцизна централизирана осведомителна система/ няма съответни данни, обстоятелства и не са открити такива за осъществени закононарушения или за отклонение в заплащания на налози, съобщи в коридорите на Народното събрание финансовият министър Владислав Горанов, представен от Българска телеграфна агенция.

Повод за коментара е, че при започване на седмицата Българска социалистическа партия изиска документът да бъде разкрит и по този начин щели да отпаднат подозренията в основанията на левицата за импортирания избор на съмнение поради корупция.

Според него в отчета няма да излезе нищо, което чака като причини опозицията, минимум, че по отношение на 2014 година, да вземем за пример, 2017 година е приключила с 6,5 млрд лева повече доходи в бюджета. Борбата с контрабандата би трябвало да е всеки ден, акцентира той, само че постъпленията в бюджета порастват като дял от Брутният вътрешен продукт и от към 27 на 100 данъчни доходи като дял от Брутният вътрешен продукт за 2014 година, през 2017 е към 27,5 %.

Докладът на ДАНС, обясни още министърът, е разбор на системата като функционалност и евентуални опасности, които би трябвало да бъдат отстранени и които от дълго време са отстранени. Самият той се е чудел за какво би трябвало да бъде конфиденциален и нямал никакви терзания от написаното в него.
В понеделник на изключително взаимно съвещание на вътрешната и бюджетната комисии документът ще бъде разискван, както и действието на системата.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР