В Добринище ще се проведе официалното представяне на кандидата за

...
В Добринище ще се проведе официалното представяне на кандидата за
Коментари Харесай

ГЕРБ представя кандидатите за кметове на Банско и Добринище

В Добринище ще се организира формалното показване на претендента за кмет на община Банско,кандидата за кмет на град Добринище и претендентите за общински съветници от Политическа партия ГЕРБ. Събитието ще се организира на 12 октомври от 17.30 часа в салона на Народно читалище,Димитър Благоев – 1925 ” .
През идващите дни ще се проведат и срещи с жители както следва: на 14 октомври от 18.00 часа в квартал,,Вабело, ресторант,,Ивел ”; на 17 октомври – среща с жителите на квартал,,Шебелица ”от 18.00 часа в хотел,,Орбел ”; на 21 октомври среща с жителите на квартал,,Бунаре ”от 18.00 часа в ресторант,,Ивел ”; на 24 октомври среща с жителите на квартал,,Белия хълм ”от 18.00 часа в кръчма,,Бабуч ”. Петър Галчев, който е претендент за кмет на Добринище приканва жителите на града да участват както на утрешното, по този начин и на идващите събития. „ Стартира акцията ми като кандидат-кмет на гр. Добринище от политическа партия ГЕРБ. През идващите дни ще показва на вашето внимание съществени акценти от направеното до в този момент през миналия мандат, през който града беше ръководен от нашата политическа партия.
Този разбор ще включва както достиженията ни, по този начин и пропуските ни. На тази база е създадена и моята стратегия за ръководство на град Добринище през интервала 2019-2023 година “, споделя още Галчев. Той прибавя, че през последните четири години е имал опция да се запознае в дълбочина с механизмите на ръководство на града, както и с рисковете, съпътстващи положителното предпочитание за оптимални резултати. „ Този опит ми дава кураж да желая вашето доверие и да съм сигурен, че ще мога да му отговоря, давайки своя принос за развиването на града. Ще се веселя да се включите в проведените мероприятия и срещи в предизборната ми акция. Срещите ми с вас са значими, с цел да обогатя програмата ми за ръководството на град Добринище с вашите хрумвания. Заедно можем повече! Работа,Работа,Работа за Добринище! “, добавя Галчев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР