В дните преди Коледа започва дарителска кампания за събиране на

...
В дните преди Коледа започва дарителска кампания за събиране на
Коментари Харесай

Подарете книга за Коледа на монтанската библиотека!

В дните преди Коледа стартира дарителска акция за събиране на нови книги за потребностите на отдел „ Заемна за възрастни” в районна библиотека „ Гео Милев” в Монтана. Целта на акцията е попълване фонда на отдела.
"Нека за Коледа да не вършим подарък на себе си, а на обичаната си библиотека – подари ѝ обичаната си нова книга, с цел да могат останалите като теб да ѝ се любуват. И освен обичаното си заглавие. Ако искаш, още в този момент излез и купи онази книга, която не я е имало, когато ти е трябвала. Повярвайте, коства си! "
Към даренията, които се набират, има и условия към книгите – да бъдат нови. Всички, искащи да се включат в акцията, могат да донесат: книги в разнообразни жанрове и на разнообразна тематика; книги за разнообразни възрасти; книги, които самите вие бихте желали да четете в библиотеката. Събитието се провежда след дарителската акция „ Дари книга за Коледа”, която сложи основата на традицията да подаряваме книга на нашите най-редовни и лоялни към институцията читатели. Библиотеката е книжната точка в сърцето на града, в която всеки получава опция да употребява цялата сбирка на библиотеката.
За повече информация:
Тел.: 096/ 300 427 – отдел „ Заемна за възрастни”
e-mail: ​[email protected]
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР