В дните от 15 до 17 ноември т.г. в Руския

...
В дните от 15 до 17 ноември т.г. в Руския
Коментари Харесай

Русия предлага безплатно висше образование за българи

В дните от 15 до 17 ноември т.г. в Руския културно-информационен център в гр. София (ул. " Шипка " №34) ще се състои Първата просветителна галерия на висши образователни заведения от Руската Федерация, които оферират стратегии за гратис образование за българи.

На 15 ноември в 10.00 в Руския културно-информационен център в гр. София ще се състои конференция на представители на съветски вузове, които ще срещнат присъстващите с опциите за гратис висше обучение в съветските висши образователни заведения, по квоти от държавното управление на Руската Федерация.



Участници в изложбата ще бъдат: Руска академия за национално стопанство и държавна работа към Президента на Руската Федерация, Финансов университет към държавното управление на Руската федерация, Руски държавен университет за петрол и газ " И.М.Губкин ", Санктпетербургски университет, Санктпетербургски държавен институт по логика на психиката и обществена активност, Московски педагогичен държавен университет, Национален проучвателен Московски държавен строителен университет, Московски държавен университет за технологии и ръководство " К.Г.Разумовски ", Южен федерален университет, Самарски народен проучвателен университет " Академик С.П. Корольов ", Ивановски държавен университет по енергетика " В.И. Ленин ", Орловски държавен поземлен университет " Н.В. Парахин " и Липецки държавен механически университет.

В програмата са включени презентация на опциите на програмата за гратис обучение в Руската Федерация, срещи с представители на образователните заведения, тематични лекции, семинари и майсторски класове; презентации на стратегиите за образование и курсове за повишение квалификацията за учители по съветски език, взаимно с Московския педагогичен държавен университет.

На финала на събитието се чака да бъдат подписани съглашения сред висшите образователни заведения от Руската Федерация и висши образователни заведения/училища от Република България.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР