В дните на извънредно положение, трябва внимателно да следваме указанията

...
В дните на извънредно положение, трябва внимателно да следваме указанията
Коментари Харесай

Плодът, с който да изгоните вирусите и подсилите имунитета?

В дните на изключително състояние, би трябвало деликатно да следваме напътствията спуснати от управляващите, с цел да предпазим себе си, нашите фамилии й другари. Важно е да останем у дома, спазвайки обществената изолираност и не на последно място да се храним здравословно и вярно, с цел да подсилим организма си по натурален метод.

Един от най-важните фактор в тези дни е да се грижим за нашата имунна система.



Тя е най-важният щит против нашествието на другите бактерии, вируси, паразити и гъбички, които живеят на всички места към нас. И освен – тя защищава организма от съществени болести и е от първостепенно значение точно в този момент, когато COVID-19 вирее на всички места.

Воденето на здравословен метод на живот посредством консумация на питателни храни, задоволително сън и тренировки вкъщи са най-важните способи за укрепване имунната система. Освен това проучванията демонстрират, че храните с избрани витамини, т.е. минерали, билки и други субстанции могат да подобрят имунния отговор и евентуално защищават от заболявания.

Редовната консумация на фурми „ Queens Diamond” е едно от най-хубавите решения и потвърден метод да дадете натурален подтик на имунитета си.



Натурални, екологично чисти, без спомагателна обработка, без добавена захар, фурмите на „ Queens Diamond” може да намерите в дребни и огромни хранителни магазини във всеки град.

Вкусните и потребни сушени плодове са грижливо опаковани, на налична цена, а с помощта на по-големия си грамаж стигат за няколкодневна консумация. Плодът е подобаващ за консумация както за деца, по този начин и за възрастни и спортисти.

Освен приятния усет, фурмите „ Queens Diamond” съдържат протеини, витамини и минерали. Съдържанието на танини, флавоноиди полифенолни аниоксиданти и калий оказват помощ за битка с инфекциите и възпаленията, като защищават кожата, лигавиците и тъканите на белите дробове.
Те са натурален и богат източник на селен, манган, мед и магнезий, които играят значима роля за здравината на костите.

Според диетолозите 10 фурми дневно са изцяло задоволителни, с цел да обезпечат постоянна поддръжка за имунната система и да спомогнат за намаляването на риска от настинки и грип, спад в равнищата на сила и липса на тонус.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР