В днешното огромно разнообразие от храни на пазара ни е

...
В днешното огромно разнообразие от храни на пазара ни е
Коментари Харесай

Варна полудя по продуктите на Сандвич Бандитс - уникален вкус и здравословни съставки на достъпни цени

В днешното голямо многообразие от храни на пазара ни е все по-трудно да намерим артикул, който да е по едно и също време апетитен, с тествани качествени съставки, да е здравословен и на налична цена.

Именно това оферират от The Sandwich Bandits . За една година на пазара марката се трансформира в неоспорим любим №1 на варненци и гостите на града поради страхотните сандвичи, тортили, салати и десерти.



Едно от нещата, с които марката се отличава, е, че там не вършат компромис с качеството и сортират с внимание всеки подробност - зарзават, хлебче, салам, с цел да доставят на своите клиенти съвършеният усет .



Гордостта им, естествено, са неповторимите им сандвичи. Те се оферират в няколко разновидността.

Не по-малко търсени са здравословните салати на The Sandwich Bandits , които са доста разнородни, а в случай че един път опитате от тортилите, сигурно ще се върнете за още.



Стигаме и до десертите, които ще ви предложат същинска детонация от усети.



" Целта ни е да предложим на работещите хора да вземат нещо здравословно в забързаното им всекидневие. Ние сортираме напълно качествени артикули. При нас няма няма по този начин наречената " джънк фууд ", а всичко е тествано и подбрано по този начин, че да подсигурява на нашите клиенти вкусна и здравословна храна за тяхната закуска, обяд или даже вечеря ", споделя шефът на марката Моника Симеонова.

Продуктите на The Sandwich Bandits можете да намерите в следните обекти във Варна: супермаркети „ Триста “, " Ситимаркет ", " Стармаркет ", „ Parkmart “, заведенията - „ Fresh Zone Stories “, " Coffee Cup “, " Coffee shop Sense ", " Delfino Di Moda “, „ Menthol “,  “Aquahouse Thermal & Beach “, Aquarelle - Sport, Spa, Beauty and Health Center, П.О.С.Т.А. и други

Ако пък Вие сте притежател на магазин, хотел или кафене, и желаете да доставите на вашите клиенти още един първокласен артикул, свържете се с The Sandwich Bandits, с цел да стартират да зареждат обекта Ви.

The Sandwich Bandits - качествена храна за всеки усет!

За контакти:

Телефон: 0899/94 54 33

www.sandwichbandits.com

The Sandwich Bandits във фейсбук

E-mail: [email protected]

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> -->

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР