В днешното общество не е достатъчно да си добър в

...
В днешното общество не е достатъчно да си добър в
Коментари Харесай

Книги на килограм: Родните инфлуенсъри, които се превърнаха в писатели

В днешното общество не е задоволително да си добър в едно нещо. Общественият напън те кара хем да си хубав, хем слаб, хем да си инфлуенсър, хем доктор, хем да пееш, хем да пишеш и по този начин до безспир. Заради това и на инфлуенсърите не им е задоволително да вършат реклами в обществените мрежи, те желаят да оставят нещо след себе си, което ще е по-трайно от рекламен пост. Тук идват на помощ книгите. Почти не остана роден влогър и инфлуенсър без издадена книга или най-малко без да му е минавала мисълта за това написа каналът на във vbox7.

Изи

Едва при започване на 20-те, Изабел Овчарова (@izieqka) има зад тила си към този момент три книги. Първата ѝ книга  " Щастливей " бе оповестена през 2019г. Произведението даже завоюва Вазовата премия за детска литература. При началото на пандемията през 2020г. излезе и романът „ Причината “, а „ Прочети когато… “ беше оповестена в края на същата година. Книгите на Изи покориха книжните ранглисти, а тя провежда редица почитател срещи в книжарници и библиотеки.
                 

Йоана Йокко

„ Здрасти, хора, лелчи here! “  е запазената марка за начало на видеата на Йоана Йокко. Тя е запалена по здравословния и уравновесен метод на живот . Нейната книга се споделя „ 50 здравословни предписания “ и в нея тя споделя точно това. Интересното е, че рецептите са не просто здравословни, само че и вегетариански – супи, салати, съществени, та даже и десерти.
                 

Емил Конрад

Емил Конрад е един от пионерите в основаването на интернет наличие у нас. Не е инцидентно и че той има шест издадени книги . Първата му книга „ Нещата, на които не ни учат в учебно заведение “ се трансформира в книгоиздателското събитие на 2015 година и заема първото място в класациите с продажби от над 50 000 екземпляра (по данни на издателство „ Егмонт “). Другите му книги са „ #Сподели “, „ Изкуството да бъдеш ленив “, „ Книгата на Силвето “ и „ Иронията на живота ми “. Последната му книга се споделя „ Хаос в кухнята “ и е с готварски предписания.
                 

Мъци

Мъци дефинира себе си като Youtube machine, а броят на гледанията му в платформата го потвърждава. По време на пандемията той влиза в клуба на „ инфлуенсъри със лични книги “. Цялата си история той събира в книгата „ Лисица “, в която споделя за пътя си като ютубър, връзките в този отрасъл, компликациите и така нататък
                 

Антоанет Пепе

Преди месец с грандиозно празненство Антоанет Пепе показа първата си книга. На събитието участваха доста инфлуенсъри, блогъри и други известни персони. „ Розовият балон “ споделя историята на момичето Антоанета Пепелджийска-Йепсон, която се трансформира в Антоанет Пепе – един от най-разпознаваемите родни инфлуенсъри.
                 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР