В днешно време всяка секунда е от значение и често

...
В днешно време всяка секунда е от значение и често
Коментари Харесай

Кое е по-доброто приложение за навигация: Waze или Google Maps?






В днешно време всяка секунда е от голяма важност и постоянно ни е належащо да стигнем от едно място до друго по най-бързия вероятен метод. Но намирането на верния маршрут и заобикалянето на трафика от време на време може да се окаже много мъчно.

Гугъл Maps и Waze са може би най-популярните приложения, защото те дават точни направления и са лесни за потребление. Освен това и двете са притежавани от Гугъл. Несъмнено в тази връзка поражда въпросът кое в реалност е по-добро?

Какво съставляват приложенията?

Waze е приложение за навигация за коли, което събира информация на правилото на обществените мрежи и в същото време дава насоки на водачите. С него те могат да уведомяват другите консуматори за произшествия, различни направления, затворени пътища, полицейски интервенции и други. Гугъл купиха Waze през 2013, като към този момент то се разграничава от Гугъл Maps главно по аспекта на обществена мрежа и по интерфейса си.

Гугъл Maps е по-скоро общоприетоо приложение за навигация. То дава различни пътища освен за колите, само че и при градския превоз, колоезденето и вървенето пешком. Гугъл Maps може също по този начин да се употребява за търсене и на търговски обекти като заведения за хранене, магазини или други компании.

Каква е разликата сред приложенията?

Waze:

Гугъл Maps:

Кое приложение работи по-бързо?

За страдание отговорът на този въпрос не е елементарен. За шофиране в градски условия Waze чудесно намира различни пътища при произшествия или тапи, а и оповестява водачите авансово, в случай че има случай наоколо. Уведомяването за полицейско наличие също си има своите преимущества, защото оказва помощ на водачите да наблюдават своята скорост и да заобикалят санкции. За да спести време на потребителите Waze постоянно предлага обиколни пътища, минаващи през жилищни квартали. Това може да е идеална допустимо при по-дълго пътешестване, само че е досадно при по-къси направления.

Междувременно Гугъл Maps въпреки всичко ще ви води до мечтаната дестинация в точния момент и ще ви заяви за произшествия по пътя или за тапи. Уведомленията не са толкоз обширни като в Waze главно тъй като при Гугъл Maps липсва обществения аспект. Но приложението има по-голяма и съдържателна карта, който разрешава на водачите да виждат пътищата по-ясно.

Кое е по-доброто приложение?

Тук отговорът още веднъж не е изцяло ясно, защото персоналните желания доста въздействат върху избора на потребителите.

Ако ви харесва общественият аспект на Waze, то това е по-подходящото за вас приложение за навигация. Ако интерфейсът е по-голям за вас, то евентуално ще предпочетете Гугъл Maps.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР