В днешно време все повече стереотипи по отношение на мъжкия

...
В днешно време все повече стереотипи по отношение на мъжкия
Коментари Харесай

Съвети за по-добър външен вид, които всички мъже трябва да знаят

В днешно време от ден на ден стандарти във връзка с мъжкия външен тип стартират да изчезват.

Дълги години се смяташе, че същинските мъже не би трябвало да се поддържат.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ 7 СЪВЕТА ЗА МЪЖЕ: КАК ДА ИЗГЛЕЖДАТЕ ДОБРЕ С МАЛКО УСИЛИЯ

Като под "поддържане " се разбираха по-специализирани грижи за косата, епилация (нека бъдем реалисти, това не е за всеки, а и е неприятна процедура), а някои мъже намираха време даже да посещават по-често от естественото салони за хубост, с цел да си вършат маски за лице.

Факт е, че всичко това са по-скоро привилегии на нежния пол, само че няма жена, която да отхвърли, че би се впечатлила, в случай че види в метрото или рейса мъж, който не просто наподобява добре, а е очевидно положил грижи за себе си.

Защо мъжете би трябвало да носят часовници

Не, не става дума за епилация, както нагоре към този момент споменахме, няма да пишем за маски или олио за поддържане на косата, а за някои елементарни, само че нужни неща, които всеки мъж би трябвало да построи във времето като привички, които са част от грижите за неговия външен тип.

Списание Еsquire написа, че едно от най-важните неща, които всеки мъж би трябвало да прави, с цел да наподобява безупречно, е да стане чест клиент във фризьорския салон.

Не е належащо да давате по 50-60 лева, с цел да имате съвършената и най-модерна прическа. Достатъчно е да ходите най-малко един до два пъти в месеца, с цел да поддържате добра форма. Подстригването дава пресен тип на лицето ви и ви подмладява.

Какви часовници носят българските политици (снимки)

Разберете кои артикули "работят " във ваша изгода

Или другояче казано - намерете своята марка пяна за бръснене и афтършейв. Ако сте от господата, които не се харесват безпрепятствено избръснати, то наложително би трябвало да подстригвате брадата си най-малко веднъж седмично. Същото важи и за оформянето й. Не е нужно да имате съвършено завършена брада, само че бъдете сигурни, че дамата до вас няма да открие какво сте закусвали.

Намерете мирис, който ви пасва

Много мъже считат, че не е от голяма важност с какъв парфюм се пръскат и не влагат доста в ароматите. Схващането е неверно. Пробвайте с разнообразни миризми, не се тормозете, само че се пробвайте да намерите този, който ще ви разказва като персона и ще бъде като "визитна картичка ".

Класация показва обичаните мъжки джаджи

Не забравяйте зъбите

Жените виждат постоянно две неща: обувките и усмивката. Мийте си зъбите постоянно и бъдете сигурни, че нямате неприятен мирис. Ако имате проблеми с гърлото или зъбите, посетете доктор, не отлагайте. Винаги носете в себе си ментови бонбони или дъвки.

Бъдете квалифициран, с цел да не изпаднете в неуместна обстановка.

Останалите препоръки вижте в галерията горе.



Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР