В днешно време толкова много хора са обсебени от вида

...
В днешно време толкова много хора са обсебени от вида
Коментари Харесай

Самочувствието на тези зодии не зависи от визията им

В днешно време толкоз доста хора са захласнати от типа на тялото и лицето си! И не е чудно, защото живеем в общество, което постоянно се пробва да дефинира хубостта на хората съгласно външността им. Фигурата и чертите, които не пасват на стандартите за хубост, могат да нанесат съществени, въпреки и скрити рани на хората. Този факт може да стане причина даже за възникването на депресивни положения у някои персони, написа tialoto.bg.

Хубавото е, че има няколко зодиакални знака, които са напряко ваксинирани против това. За тях изгледа на тялото им и цялостната им визия не са определящи за самочувствието им. Тези персони осъзнават, че на първо място са души, които си имат своите достолепия. Що се отнася до облика на тялото, те или виждат себе си позитивно, или въобще не мислят за формите си.
А ето и кои са тези зодии:

Риби

Рибите са доста нравствен знак, който гледа на себе си като на душа, сложена в тяло. Тъй като не са избрали тялото, в което са родени, те просто вършат всичко допустимо, с цел да се задоволят с това, което им е обещано от горната страна. Рибите също по този начин осъзнават, че не би трябвало да съдят другите по външния им тип. Няма човек от тази зодия, който да е захласнат от диети, спорт, естетически усъвършенствания и интервенции и други в името на външната хубост. Въпреки това, Рибите също от време на време съблюдават режими, само че просто заради обстоятелството, че гладуват по духовни аргументи или такива, свързани със здравето им.

Водолей

Водолеят е интелектуалец и единствената част от тялото си, която счита за своя същинска същина, е мозъкът. Това не значи, че хората от този знак не виждат смисъл в това да се грижат за външността си и да поддържат крепко тялото си. Просто за Водолея обликът на тялото не може да се трансформира в фикс идея. По-скоро той гледа на визията си като на машина, която изисква поддръжка като всичко останало. Да, той се грижи за себе си, с цел да наподобява добре, само че това не е най-важното в живота му, нито пък е отражение на неговото самочувствие.

Стрелец

Стрелецът има вродено положително отношение към себе си, тъй че без значение какъв вид тяло има – той не би си разрешил това да му въздейства отрицателно. Стрелецът приема добре както личната си визия, по този начин и тази на другите. Хората от този знак слагат доста по-голям акцент върху личността, морала и характера, в сравнение с върху външния тип на някого. Те ползват същия стандарт към себе си. Дали са стройни или пълнички, високи или ниски, за Стрелците няма значение. За тях вътрешната хубост е над всичко останало.

Лъв

Класическият представител на зодия Лъв има огромно его, обича себе си прекалено много, с цел да се срами от тялото си. Разбира се, Лъвът би желал да има красива, добре поставена фигура, само че в случай че няма – приема го без драма. Той си знае, че има доста други хубави характерности. Лъвът осъзнава всичките си възхитителни качества, които надвишават външния му тип, а точно: почтеност, честност, благотворителност и преданост. Лъвът схваща, че най-важното е какви достолепия човек носи вътре в себе си, а не по какъв начин наподобява.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР