В днешно време сякаш щастливият брак е мисия невъзможна. Все

...
В днешно време сякаш щастливият брак е мисия невъзможна. Все
Коментари Харесай

Ожени се за някоя от тези зодии

В днешно време като че ли щастливият брак е задача невъзможна . Все по-често със заживели щастливо до края на дните си любовните взаимоотношения приключват с разлъка или бракоразвод. Разбира се, постоянно има изключения. Оказва се, че някои зодиакални двойки се схващат по-добре от други, изключително когато се отнася за брачния живот.

Ще ви разкрием кои двойки от зодиака основават щастливи и здрави фамилии по-често.

Риби и Дева

Те съчетават по един прелестен и доста съразмерен метод натурите си. И двете зодии са по-романтични, само че Рибите несъмнено са по-отворените към света. Те водят Девата самоуверено напред, а тя постоянно им дава цялостната си поддръжка.

 женитба брак младоженка ThinkStock/Getty Images
Водолей и Близнаци

Близнаците са си по-луди глави, а пък Водолеите несъмнено са по-спокойни. Така основават едно ужасно равновесие между тях, което пък им разрешава да живеят като в същинска приказка. Любовта доста мъчно си отива от тази двойка.-->

Везни и Рак

Те не са най-перфектното комбиниране, най-малко на пръв взор, само че се оказва, че са настроени на една вълна и си показват живота по подобен метод. Това оказва помощ на тази двойка да сътвори устойчиво семейство, което става все по-сплотено с времето.
Вижте още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР