В днешно време стандартите за красота са изключително строги. Има

...
В днешно време стандартите за красота са изключително строги. Има
Коментари Харесай

Този съпруг написа писмо на закръглената си жена и то за секунди стана хит в Интернет!

В днешно време стандартите за хубост са извънредно строги. Има по този начин наречените идеални ограничения и множеството от младите мъже и дами се стремят да се впишат в тях. Също по този начин изключително при девойките, в случай че не се вписват в тези рамки, се получава напрежение. Те постоянно изпадат в крайности, единствено и единствено да отслабнат и да бъдат като моделите. Но през днешния ден ви преставяме една трогателна история, която може да ни научи на доста. Роби Трип е брачен партньор, чиято жена има извивки. Той написа следното пусмо в една от обществените мрежи, като се обръща както към жена си, по този начин и към дамите като цяло. Ето какво написа той:

„ Обичам тази жена и заобленото ѝ тяло. Като тинейджър приятелите ми постоянно ми се подиграваха, че одобрявам по-пълни дами, по-ниски и по- пухкави, такива, които средностатистическият пич би нарекъл дебели. После възмъжах и се образовах на тематика феминизъм. Разбрах по какъв начин медиите маргинализират дамите, като ги вкарват в доста тесни и характерни стандарти за хубост (слаби, високи, стройни). Осъзнах какъв брой доста мъже купуват лъжата, която им се пробутва. За мен няма нищо по-секси от тъкмо тази жена: плътни бедра, необятен ханш, дребни сладки извивки на кръста. Нейните форми и размери в никакъв случай няма да бъдат на корица на „ Космополитън “, само че постоянно ще бъдат в моя живот и в сърцето ми. За мен няма нищо по-секси от закръглена и уверена в себе си жена, а прелестното момиче, за което се ожених, запълва всеки сантиметър от дънките си и отново е най-красивата, където и да отидем. Мъже, преосмислете това, което обществото ви споделя, че би трябвало да желаете. Истинската жена не е порно звезда, модел на долни дрехи или кино героиня. Тя е действителна. Има красиви стрии на бедрата и дребни сладки трапчинки на дупето. Момичета, в никакъв случай не се самозаблуждавайте, че би трябвало да влезете в избран шаблон, с цел да сте обичани и оценени. Някъде има човек, който ще се радва, че сте тъкмо такива, каквито сте и ще ви обича както аз обичам моята Сара. “

Както се вижда от текста, Роби Трип има ясна позиция по тематиката.

Точно подобен вид брачен партньор е за образец. Които осъзнават, че от време на време обществото има нереалистични упования и условия. Важно е да се прави разлика сред моделите и естествените дами, най-малкото тъй като при професионалните фотоси се употребяват стратегии като Фотошоп, които да изгладят всички недостатъци на моделите.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР