В днешно време се превърна в абсолютно задължително да споделяш

...
В днешно време се превърна в абсолютно задължително да споделяш
Коментари Харесай

Бременна ли е Дженифър Гарнър

В днешно време се трансформира в безусловно наложително да споделяш в обществените мрежи какво правиш, къде си, с кой си.
 Дженифър Гарнър, Бен Афлек и какво мисли някогашната на артиста за връзката му с Ана де Армас
Приема ли някогашната на Бен Афлек новата му връзка

Раздор или фамилна идилия

И в това няма нищо неприятно стига нещата да не излизат отвън надзор. Понякога обаче и това се случва, а Дженифър Гарнър може да показа опит от първа ръка.

Преди няколко дни 48-годишната актриса реши да показа по какъв начин върви подготовката ѝ за Хелоуин, като разгласява фотография, на която държи голяма тиква.

на Окт 25, 2020 в 12:11 PDT

Тиквата е издълбана и в средата ѝ има разрез, през който пък се подава друга по-малка тиква. От написаното под фотографията излиза наяве, че ѝ е празнично, само че някои от почитателите ѝ в Instagram съзряха освен това.
 Дженифър Гарнър, Брадли Купър и срещата им на плажа
Колко близки са си Брадли Купър и Дженифър Гарнър

Дълго другарство или освен това

Бързо се появиха клюки и въпроси дали с тези две тикви Дженифър Гарнър не желае да ни каже, че е бременна. Както знаем актрисата има три деца от Бен Афлек.

на Окт 11, 2020 в 10:04 PDT

В мненията под фотографията обаче Гарнър разяснява, че няма такова нещо и изобщо не си е помислила, че може да се изтълкува по сходен метод. Миналия месец още веднъж се откриха хора, които заподозряха, че актрисата може да е бременна за четвърти път, написа Fox News.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР