В днешно време, с развитите технологии и интернет, много хора

...
В днешно време, с развитите технологии и интернет, много хора
Коментари Харесай

Четири зодии, които са склонни да шпионират бившия си партньор

В днешно време, с развитите технологии и интернет, доста хора се увличат в това да шпионират познатите си из обществените медии. Вече е в действителност много елементарно да достигнем до някаква информация за хората, които ни интересуват и то единствено за един момент. Този факт важи с още по-голяма мощ за хората, които са претърпели разлъка неотдавна. Почти всички ще желаят да са в час със събитията в живота на своя някогашен, най-малко за известно време. А ето и кои са 4-те зодии, които най-дълго време ще шпионират някогашната си половинка в обществените мрежи:

1. Телец
Телецът не влиза елементарно в сериозна връзка, само че откакто се привърже към някого, той тъкмо толкоз мъчно може да прекъсне тази връзка. Ако обаче връзката свърши по една или друга причина, Телецът може да се обсеби от някогашната си половинка. Той може да стартира да я шпионира из обществените медии, да подпитва за нея общите им другари и познати и т. н. Като цяло, по-вероятно е експоловинката на Телеца по-бързо да съумее да продължи живота си, загърбвайки несполучливата връзка.

2. Дева
Девите са отлични детективи, а това важи с цялостна мощ в случаите когато някой е наранил възприятията им. Истинската Дева ще желае да откри каквато и да е информация за някогашната си половинка, стига тя да я накара да се почувства по-добре във връзка с раздялата. Девата ще желае да се убеди вътрешно, че е била по-добрият човек във връзката. Ако тя въпреки всичко не открие нищо изобличаващо за ексгаджето си, Девата дълго време ще бъде превзета от манията да шпионира този човек да не би инцидентно той да си откри някой по-подходящ.

3. Везни
Човекът Везни не преследва експоловинката си поради това, че не я е претърпял, а по-скоро от предпочитание да е в час с всяка клевета, обвързвана с него. По принцип хората от този знак се пробват да запазят положителни връзки с всичките си някогашни. В същото време те ще се радват същински, в случай че схванат някаква неуместна детайлност за екслюбимия си. Везните са много чаровна зодия и имат положителни обществени умения, тъй че евентуално бързо ще си намерят ново гадже след раздялата. И въпреки всичко те дълго време ще любопитстват за живота на експоловинката си.

4. Козирог
Никой не е по-загрижен за репутацията си или за публичния си имидж от Козирога. След раздялата той ще постави големи старания, с цел да се показа пред познатите си в най-хубавата си светлина, тъй като не желае никой да го съжалява. Той ще показва (по-скоро симулира) съвършения си живот из обществените медии, а в същото време ще шпионира някогашната си половинка, да не би инцидентно нейният живот да е по-интересен и щастлив. Бъдете сигурни – Козирогът ще бъде в течение с живота на своя някогашен доста дълго време след раздялата им.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР