В днешно време политическите опоненти на ГЕРБ много умело се

...
В днешно време политическите опоненти на ГЕРБ много умело се
Коментари Харесай

Цветанов: Опонентите на ГЕРБ много умело се възползват от фалшивите новини

В днешно време политическите съперници на ГЕРБ доста ловко се възползват от силата на подправените вести.

" Единствената цел на Българска социалистическа партия е да дестабилизират страната и да поемат властта и това е повода толкоз интензивно да стартират подправени вести. " Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред над 250 младежи от цялата страна по време на 11-ия летен университет на Младежи ГЕРБ, който тази година се организира под мотото " Само истината, не на подправените вести ".

Според Цветанов повода за афинитета на опозицията към подправените вести се дължи на тяхната некадърност да предложат различна визия.

ГЕРБ се сблъскали с феномена през 2016 година и към момента не били готови.
" Случи се тъкмо по време на акцията за президентските избори. След нея направихме съответните разбори и за изборите през 2017 година всички структури на ГЕРБ в страната бяха ангажирани да срещнат хората с действителните условия и да опровергаят лъжите ", уточни той.

В този подтекст Цветанов разяснява идните напролет на 2019 година избори за европарламент. По думите му тези избори никога не трябва да бъдат подценявани, тъй като те ще очертаят действителната вероятност за Европа. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР