В днешно време изневерите дотолкова са се разпространили, че почти

...
В днешно време изневерите дотолкова са се разпространили, че почти
Коментари Харесай

Неизбежните последици от изневярата

В днешно време изневерите дотолкоз са се популяризирали, че съвсем няма връзка без най-малко едно сходно провинение. Но след изневярата идват сериозните последствия.

Доверието към този момент го няма, а може даже и да се стигне до разлъка. За да се съвземе човек от такова изменничество са нужни много време и старания. Най-важна е поддръжката от околните, а положенията, в които може да попадне човек вследствие на невярност, са доста.

Ето някои от тях:

Доверието се губи вечно

Съмнението от изневярата нататък ще преследва и двамата постоянно, а от него следват и редица разправии. А при случай на разлъка, по-скромните и свитите персони може даже да се обезкуражат и да упрекват себе си, че не са задоволително положителни. Така се попада в един затворен кръг на страданието и самообвиняването, от който мъчно се излиза.

Самосъжаление

Това е неизбежно, по какъв начин сте позволили такова нещо да се случи? Защо на вас? С какво сте го заслужили? И редица сходни въпроси. Вече ще се отнасяте към любовта с съмнение и мъчно ще допуснете нов човек до себе си. Следват съществени депресивни моменти, сълзливи нощи и сложни интервали. Но колкото по-бързо се отърси човек от самосъжалението, толкоз по-бързо ще се „ прероди “.

Съмнение във всички други

След такава обстановка нормално наранените души губят доверие към всички останали, а освен към този, който е изневерил. Те мъчно ще се убедят, че индивидът против тях е в действителност угрижен и влюбен и ще се опасяват да го позволен до нараненото си сърце.

Загуба на религия в любовта

Естествено, откакто сте били дълго време с половинката си и се случи по този начин, че да ви изневерят, вие ще гледате на любовта като на една огромна неистина. Щом сте се обичали, а се е стигнало до изневери – за какво да вярвате? Това са мислите на множеството страдащи. Те няма в никакъв случай повече да повярват на думите и възприятията, принадлежащи на предателя. А може даже да се оттеглен дотам от света, че да не позволен и никого до себе си дълго време.

Намразва живота

Понякога при по-лабилните и прочувствени души се стига и до такива крайности. Те стартират да виждат всичко в черно, отхвърлят щастието и упрекват живота за всички несполуки. Най-често в такива дълбини на депресията изпадат дамите, само че не е изключено да се случи и на мъж.

Не си прости

Както споменахме, има хора, които упрекват себе си за грешките на другия. Те мъчно си простят и даже са склонни да поемат цялата виновност единствено с цел да запазят връзката си.

Промяна

Това може би не е от неприятните последствия, само че доста зависи в каква посока е смяната. И въпреки всичко, пътят към нея е много прочувствен и мъчителен. Хората нормално се трансформират в по-сурови и хладнокръвни  и построяват защитни стени.

Отрича се от обичани привички

Има ария, която свързвате с дадения човек или пък сериал, който сте определили като „ ваш “ – след изневярата вие забравяте за тези неща. Просто те ви носят мъчителни мемоари и се пробвате да ги избегнете. Някои хора даже стопират да посещават обичаните си места заради тази причина.

Спира да има вяра в бъдещето

Всички двойки вършат общи проекти за бъдещето, имат фантазии и имат вяра, че ще ги осъществят. Но идва моментът на прегрешението. И всичко се разпада. Така нараненият стартира да се съмнява въобще в живота, не мисли, че ще има щастливо бъдеще без половинката си и се е заровил в предишното. Самообвинява се и не намира причина да продължи напред.

Нашият съвет към вас е най-много да не се самообвинявате за непознатите неточности и дейности. Да, невярност не се претърпява елементарно, само че се пробвайте да не стигате до тези крайности и всичко ще се нареди  доста по-бързо.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР