В днешно време да си успешен изисква много упоритост, труд

...
В днешно време да си успешен изисква много упоритост, труд
Коментари Харесай

3 полезни храни за по-бодър ум

В днешно време да си сполучлив изисква доста непримиримост, труд и… предпочитание за развиване. Всичко това би било много мъчно обаче, в случай че здравето ни не е в положително положение. А за жал, в България множеството хора не се грижат чак толкоз за него.
И въпреки всичко все по-популярно става по този начин наречения биохакинг. Той цели да трансформира мозъците ни в машини посредством разнообразни техники, една от които е консумирането на избрани потребни за мозъка храни. Днес ще ви срещнем с няколко такива. Да започваме!
Храна №1: Червено месо (или креатин)
Много е публикувано мнението, че аленото месо е нездравословно за организма, поради високото наличие на наситени мазнини в него. Истината обаче е малко по-различна. Макар наситените мазнини да не са най-желаното нещо в диетата ни, те рядко са казусът. За жал, като се опитваме да избегнем тях, заобикаляме и куп потребни субстанции, а най-много – креатина.
Креатинът е тип протеин, който е доста публикуван измежду трениращите. Той ни дава опция за по-интензивни тренировки, само че скритата му изгода е, че подкрепя ужасно доста мозъка. Помага да резервираме по-дълго централизация и да не се усещаме унили по през целия ден. Така че не се тормозете да си поръчате някоя вкусна телешка или свинска пържола (например през Foodpanda ) и да си я изядете с кеф. Все отново по този начин подпомагате мозъка си!
Кои са другите две храни, които предлагаме, вижте в Expert.bg!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР