В днешния слънчев петък си говорим с още по-слънчевата Маги

...
В днешния слънчев петък си говорим с още по-слънчевата Маги
Коментари Харесай

Маги Джанаварова: Един артист винаги ще си остане артист, независимо от обстоятелствата.

В днешния безоблачен петък си приказваме с още по-слънчевата Маги Джанаварова. Тя е положителна, пъклен надарена и доста вдъхновяваща, а сега печели сърцата и аплодисментите на публиката в паметното шоу "Като две капки вода ". Тя ни споделя за предизвикването да участваш в сходен формат, коя известна персона ѝ се желае да имитира и по какъв начин се оправя с изключителното състояние.

***

Здравей, Маги.Ти взе присъединяване и в още един супер сполучлив формат, а точно "Маскираният артист ". Сега, преминавайки и през "Като две капки вода ", кое ти се коства по-трудно и по-голямо предизвикателство? Има ли въобще база са съпоставяне?

Според мен несъмнено има нещо общо и това е способността ти да можеш да избягаш от себе си, да бъдеш дотам отворен и разкрепостен, че да пренебрегнеш себе си. От друга страна в „ Маскираният артист “ никой по никакъв метод не трябва да схваща, че това съм аз, и това е в допълнение напрежение, друго от това в Капките.

 маги джанаварова

Издай ни някоя твоя женска загадка - по какъв начин се грижиш за себе си по време на изолираност? Имаш ли трикове за скоростно покачване на самочувствието?

Трикове за самочувствие нямам, само че имам трикове за покачване на духа и позитивното въодушевление. Сутрин се разсънвам с мисълта за околните ми - по какъв начин ще ги чуя, ще отворя прозореца и ще чуя птичките, които много съществено композират всяка заран. И от началото на карантирана упражнявам много съществено у дома, а това открих, че повдига духа ми за целия ден. За благополучие имам невероятния шанс тъкмо в този интервал да работя и върша това, което най-вече обичам - да пея. Да пея в най-гледаното шоу:)

По случай 8-мия рожден ден на Edna.bg призовавахме читателките ни да споделят кои са дамите, които ги въодушевяват най-вече (известни или не). Разкажи ни кои са твоите.

Най-големият подстрекател жена в моя живот е моята майка. Винаги съм се възхищавала на пристрастеността и всеотдайността в работата, само че и като майка и брачна половинка. Все още има предпочитание да се развива и го прави. Абсолютен перфекционист във всичко.

 маги джанаварова

Кои са най-големите ти терзания, свързани с шоуто? А защо се вълнуваш най-кмного и най-трепетно всякога преди да излезеш на сцената?

Най-големите ми терзания са дали ще съумея да се овладея секунди преди асансьорът да се отвори. Аз се вълнувам доста от песента, която извършвам, тъй като пребивавам една седмица с нея и желая да дам най-хубавото, на което съм способна.

В облика на кой реализатор би желала да се превъплътиш, само че бутонът към момента не ти е дал тази опция?

Честно казано нямам никакви желания. В това шоу разбрах, че колкото е по-далеч един облик от мен, толкоз повече излизам от зоната си на комфорт и пораствам. Каквото и да ми се падне, ще го направя със същата пристрастеност, както всяко друго.

Какво би трябвало да направи една жена, с цел да влезе безапелационно в мъжки облик?

Трябва да забравиш за всичко женствено (като изключим облика на Мерилин Менсън, там ми споделяха, че това не е проблем:)). Трябва да отвориш съзнанието си, колкото се може повече и да репетираш придвижвания, взор и наличие, които са тотално разнообразни от твоите.

 маги джанаварова

Изключвайки уговорките към шоуто, евентуално в последно време ти остава повече време за самата теб. На какво го посвещаваш?

За благополучие, това е един от най-заетите ми интервали от много време насам главно поради предаването, само че настрана от това чета книги за израстването ми като актьор, пиша музика, упражнявам. Даже от време на време се оказва, че съм не запомнила даже да хапвам.

Кое е най-важното, което един актьор не би трябвало да не помни във времена на рецесия? Какво ти се желае обществото да си напомня по-често?

Един актьор постоянно ще си остане актьор - стига да желае и да има вяра, че това е неговата същина, без значение от събитията. Всички знаят, че музиката лекува, лекува душата. В подобен миг обаче считам, че няма значение кой каква специалност упражнява, просто би трябвало да се фокусираме във вътрешното си израстване, да се освободим от предубеждения. Да бъдем по-добри и признателни, че сме живи, здрави и че имаме хора, които ни обичат. Да се научим да споделяме “Обичам те”.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР