В днешния глобален свят е важно, че вие, с вашата

...
В днешния глобален свят е важно, че вие, с вашата
Коментари Харесай

Радев към сънародниците ни в Лондон: С вашите успехи издигате името на България

В днешния световен свят е значимо, че вие, с вашата работа и триумфи, издигате името на България като страна, в която има хора, на които може да се разчита, честни, с гений, умения и нюх към новото ", съобщи президентът Румен Радев на среща със сънародниците ни в Лондон нощес.

"Мога да ви подсигурявам, че вашият триумф не е просто ваш персонален триумф, а на първо място триумф за България ", уточни Радев и означи, че българската общественост тук е внушителна освен като брой, а и като % трудова претовареност. "Вие разбихте един мит, че българите идват тук, с цел да се възползват от обществени помощи, статистиката демонстрира, че вие давате огромна добавена стойност и принос към стопанската система тук ", добави президентът, представен от Българска телеграфна агенция.

Той сподели, че е внушителна и групата българи, които получават образованието си в английски университети, и уточни, че мощно има вяра, че те ще намерят мотивация да се върнат и да вложат своята сила и гений за развиването на България. "Защото страната ни има потребност от хора като вас - високо образовани, интелигентни, събрали познания и опит в редица значими области, вие носите освен знание, само че и различен модел публични връзки ", означи президентът.

Румен Радев разяснява и Брекзита. "Вярвам, че ще се откри едно решение, тъй че вашите права по никакъв метод да не бъдат ощетени - за това има консенсус във всички български институции ", съобщи президентът.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР