В днешния ден - петък (14 януари), английският гранд и

...
В днешния ден - петък (14 януари), английският гранд и
Коментари Харесай

"Голът на деня": Бербо и Юнайтед си припомниха романтичното минало

В днешния ден - петък (14 януари), британският гранд и някогашният нападател на клуба - българинът Димитър Бербатов, се върнаха към сантименталната си история от предходната. Българинът стана първенец с " алените дяволи " и голмайстор на Висшата лига (заедно с Карлос Тевес от Манчестър Сити).
Бербатов бе част от клуба сред 2008 и 2012 година, като записа над 100 участия с фланелката на " алените дяволи ". Днес от Юнайтед споделиха видео на българина, част от " рубриката " им " гол на деня ". При попадението Бербатов овладява подаване на Патрис Евра с левия си крайник, топката се подвига, а с човек на гърба българинът съумя да приключи красиво от въздуха.
Няколко часа, откакто видеото бе споделено от Юнайтед, Бербатов стори същото и добави малко пояснение в персоналния си профил в обществената мрежа Facebook. Ето какво написа:

" Както постоянно съм ви казвал хора, когато вашият футболен жанр се основава на мислене и четене на играта, импровизация/техника, тогава ще ви е по-лесно, да реагирате в сложна обстановка и да можете да измислите нещо на терена, както това във видеото.
Мислене/Четене на играта - Виждате ли, знаех, че брат ми @patrice.evra ще се опита да стреля от позицията си /заради езика на тялото му/ и когато играеш с ляв крайник, от време на време не шутираш топката по най-хубавият вероятен метод и в последна сметка можете да изпратите топката малко надясно. Така че можете да видите, че чаках това да се случи в тази обстановка!
Импровизация/Техника - в този момент, когато чаках какво ще се случи и то се случи, беше време да скалъпвам, употребявайки моята техника И както ви споделих, когато играете футбола с глава/импровизирате, е по-лесно да се направи това което направих във видеото ".
Именно индивидът, асистирал за гола пък - .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР