В днешния ден от световното първенство за юноши и девойки,

...
В днешния ден от световното първенство за юноши и девойки,
Коментари Харесай

Добро представяне за българите в днешния ден на световното по таекуондо

В днешния ден от международното състезание за юноши и девойки, което се организира в София, трима българи се впуснаха в борби за медали. Лидерът в международната класация Денис Димитров започва своето присъединяване против Жоау Авелар от Бразилия. Двубоят бе равносилен, само че в последна сметка Рицарят се класира за втория кръг. Там той се изправи против представител на Гърция, само че за жалост не съумя да го преодолее.

Михаела Костадинова при дамите в кат. до 55кг. победи представителката на Съединени американски щати Мая Мата в много забавен и трагичен мач. В идващия кръг българката се изправи против Амина Хамич от Норвегия, само че във втората част получи неприятна травма, която не и разреши да продължи, макар възможностите за краен триумф.

В категория до 68кг. Стефан Стаменов взе безапелационна победа на Заид Дарас от Йордания, като не даде безусловно никакви шансове на своя противник. На осминафинала Стефан имаше за конкурент представител на Гърция, само че макар положителната и атрактивна игра не съумя да продължи за идната фаза.

Утре борбите в столичната Арена Армеец не престават, а присъединяване ще вземат трима българи.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР