В днешния брой на 24 часа в интервю предс на

...
В днешния брой на 24 часа в интервю предс на
Коментари Харесай

Пред 24 часа Елен от ГЕРБ призна, че променят правилника на СОС, за да направят Бонев зам-шеф!

В днешния брой на 24 часа в изявление предс на Столичния съвет от ГЕРБ Елен Герджиков признава, че трансформират разпоредбите за един човек.

ГЕРБ са се разбарали с ужким опозиционера Борис Бонев да го създадат негов заместител в съвета.

Понеже Бонев е самостоятелен правилника ще се трансформира особено за него.

Също като пловдиския си препис Дани Каназирева Бонев бързо одобри офертата на ГЕРБ за постове и осребри със заместител председателско място. Самият представител на несъществуващата фондация Спаси София към този момент гладува като част от болшинството на ГЕРБ и Вътрешна македонска революционна организация. 47 хиляди столичани са безусловно излъгани и се усещат прецакани.

Те гласоподаваха против статуквото, а получиха още от същото. С техните гласове и с патерицата си Бонев ГЕРБ и Фандъкова си подсигуряваха монолитно болшинство без проблем за цялостен мандат.

Бнюз припомня, че през идващите 4 години съветници като Борис Бонев и Карлос Контрера от Вътрешна македонска революционна организация ще лапат по 4-5 бона месечно отвън главната си заплата от хранилките по общинските бордове, в които ще ги конфигурира ГЕРБ. Ще слушкат и ще папкат. Ще папкат и ще слушкат.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР