В днешни дни е прекрасно да бъдеш играч на Ливърпул,

...
В днешни дни е прекрасно да бъдеш играч на Ливърпул,
Коментари Харесай

Александър-Арнолд: Времената са прекрасни за феновете на Ливърпул

В днешни дни е прелестно да бъдеш състезател на Ливърпул, съобщи единственият младеж на клуба в титулярния състав Трент Александър-Арнолд, откакто " алените " станаха международни клубни първенци. Те надделяха с 1:0 Фламенго след продължения.

" На Мелууд има стена на първенците и тя е голяма, тъй че ще бъде хубаво да се върнем и да я забележим актуализирана с новото достижение. Световната клубна купа е единственият трофей, който Ливърпул не беше печелил, тъй че това го прави още по-голям за нас. Влязохме в историята и в този момент остава да подсигуряваме, че ще бъдем запомнени като доста добър тим. В момента е прелестно да бъдеш почитател на Ливърпул. Спечелихме и двата мача късно, а това е просто още едно доказателство за качеството в нашия тим. Беше прекрасен шампионат и се веселя, че ще се върнем вкъщи с трофея в ръце ", сподели той.

Левият бек Анди Робъртсън добави: " Бяхме в действителност стимулирани да спечелим трофея. Остава единствено седмица до Коледа и сме надалеч от фамилиите ни, което не е по никакъв начин елементарно, само че пък си струваше. Струваше си, тъй като сме първенци. Написахме нова страница в историята на Ливърпул и никой не може да ни отнеме достижението ".

Trent Alexander-Arnold is excited to return home for a reason every Liverpool fan will love https://t.co/9BGrw5BGzQ pic.twitter.com/qxgOrKCBVj
— Liverpool FC News (@LivEchoLFC) December 22, 2019
Роберто Фирмино вкара единствения гол против бразилците в деветата минута на първото продължение. Бразилският нападател съобщи, че няма самообладание да види нашивката за международен първенец на фланелката си. " Да бъдеш международен първенец е необикновено, неповторимо възприятие. Догодина ще носим нашивката на първенци в света и това е нещо, което ни кара да се гордеем с достижението ", сподели той.  Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР