В днешната статия ще ви споделим кои напитки трябва да

...
В днешната статия ще ви споделим кои напитки трябва да
Коментари Харесай

3 напитки, които всеки трябва да пие редовно

В днешната публикация ще ви споделим кои питиета би трябвало да пиете постоянно и за какво те са в действителност потребни за организма ви.
Ето ги и тях: Вода
Разбира се, че вода. Организмът ви се нуждае от тази течност и без нея няма по какъв начин да действа обикновено. Много самостоятелно е какво количество вода би трябвало да пие дневно всеки от вас, без значение от теориите, които сте чували.

Най-адекватната формула е да изпивате към 30 мл вода дневно на всеки собствен кг. Това значи, че в случай че тежите 50 кг, би трябвало да пиете приблизително към 1,5 л. вода дневно.

Не забравяйте обаче, че вода се съдържа и в доста плодове и зеленчуци. Не е извънредно належащо всеки ден с акуратност да мерите количеството, което да приемате. Оставете на организма самичък да сигнализира по кое време се нуждае от тази течност, а вие, на собствен ред – отговорете на потребностите му.

Детоксикиращи чайове  Това са най-полезните питиета за ЖЕНИ Това са най-полезните питиета за ЖЕНИ
Жените постоянно страдат от хормонален дисбаланс. Склонни са да одобряват всевъзможни лекарства, единствено и единствено да се оправят с това и да могат о...

Това е втората напитка, която би трябвало да поднасяте на организма си. Много е значимо да го вършиме, тъй като мръсният въздух и нездравословното хранене водят до натрупването на доста отрови. Най-добре би било да консумирате зелен чай. Правете го всеки ден. Няколко чаши в границите на деня освен ще спомогнат за извеждането на токсините от тялото, само че и ще ви дарят с сила, ще подсилят паметта ви и ще засилят имунитета.
Червено вино
Червеното вино неслучайно попада в този лист. Фактът, че го включваме обаче не значи, че можете да го консумирате безкрайно и по което време на деня желаете. 1 чаша на ден е оптималната доза, която да приемате. Най-доброто време е вечерта.

Рубинената напитка способства за намаление на кръвната захар, както и избистряне на кръвта в човешкия организъм. Ако сте от хората, страдащи от диабет вид 2, то аленото вино е идеално допълнение към вечерята.

Пийте постоянно тези 3 питиета и ще се чувствате чудесно!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР