В днешната ситуация не бива да има опозиционност, коментира поведението

...
В днешната ситуация не бива да има опозиционност, коментира поведението
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Всички предложени мерки са за доброто на хората

В днешната обстановка не трябва да има опозиционност, разяснява държанието на Българска социалистическа партия Атанасова

Всичко, което предложихме като ограничения на комисиите в събота и неделя, сме поели отговорност да бъде изпълнено. Не единствено ограниченията и заплащането на осигуровките от страна на страната, само че и всички средства от Българската банка за развиване към бизнеса. Това съобщи пред bTV депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова.

Тя разяснява и държанието на депутатите от Българска социалистическа партия. „ Не разбирам за какво сътрудниците от Българска социалистическа партия не ни одобряват причините. В днешната обстановка не трябва да има опозиционност “, съобщи Атанасова.

Тя напомни, че санкцията за разходка в парка е понижена от 5000 на 300 лв., а при наново нарушаване глобата ще е 1000 лв..

,,Хората към този момент от дълго време са наясно с това какви са изгодите от носенето на маска. Просто няма други ограничения, които да работят съответно в тази рецесия. Хората би трябвало да схванат, че всички ограничения, които подхващаме, са с цел да опазят здравето и живота им``, сподели още Атанасова.

Тя изясни, че колежките ѝ от ГЕРБ Даниела Дариткова и Даниела Малешкова, които дадоха позитивни проби за COVID-19, са в положително здравословно положение. /БТВ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР