В Дженоа определено ще се нуждаят от класни попълнения, за

...
В Дженоа определено ще се нуждаят от класни попълнения, за
Коментари Харесай

Дженоа много близо да си върне нападател

В Дженоа несъмнено ще се нуждаят от класни попълнения, с цел да може отборът на Андрий Шевченко да се бори за своето оцеляване в Серия А. „ Грифоните “ несъмнено изпитват съществени проблеми във всички етапи на играта, само че в нападателен проект нещата наподобяват много притеснителни.

Отборът от Генуа е доста покрай това да си върне Кжиштоф Пьонтек. Към сегашния миг играчът е част от Херта Берлин, като през сезона дотук нападателят е отбелязал единствено един гол в 9 срещи за столичния отбор. По-рано през своята кариера голаджията защитаваше цветовете на Дженоа, като той имаше запаметяващ се престой на „ Мараси “, откакто се разписа 19 пъти в 21 мача.

Сега, „ геноезци “ и Херта към този момент са се разбрали за продажбата на футболиста, като всичко към този момент зависи от Пьонтек. На първо време, 26-годишният полски национал ще дойде чартърен в Италия, като от Дженоа ще заплатят сумата от 170 000.00 евро на своите сътрудници. Изчаква се единствено решението на поляка, и в случай че той реши да се завърне в „ калчото “ прехвърлянето ще стане публично факт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР