В динамичната сфера на криптовалутите внимателни наблюдатели наскоро отбелязаха стратегическите

...
В динамичната сфера на криптовалутите внимателни наблюдатели наскоро отбелязаха стратегическите
Коментари Харесай

Инвеститор направи $65 милиона печалба от търговия с Биткойн

В динамичната сфера на криптовалутите деликатни наблюдаващи неотдавна означиха стратегическите маневри на огромен Биткойн (BTC) вложител.

Данните разкриха щателна наклонност в границите на покупко-продажбите на адрес, обозначен с “ 37BnFf “ . Това проницателно лице или група инициира поредност от пресметнати ходове, започвайки покупко-продажби, които обгръщат втората половина на 2022 година до момента.

Техният метод на деяние е завладяващо акуратен: купуват в интервалите на пазарно дъно и правят стратегически продажби, изключително през април и началото на декември.

Интригуващото разобличаване се появи, когато Lookonchain, конструкция за мониторинг на блокчейн, хвърли светлина върху най-скорошните дейности за прибиране на облаги. Проницателният кит е трансферирал зашеметяващите $62.9 милиона, на известната крипто борса Binance.

Въпросните транзакции оставиха на вложителя остатъчен баланс от 1,455 BTC ($63.16 милиона), като той може да се похвали с впечатляваща обща облага от почти $65 милиона.

 

Интересно е, че инспекцията на Lookonchain не спря освен това разобличаване. В техния разбор изплува още един Биткойн запалянко.

Този вложител употребява сходен метод: придобива Биткойн по време на ниските му етапи и прави изчислени продажби на тъкмо избрани шпации през годината. Последният му ход включваше складиране на BTC на стойност $132 милиона в Binance след доходоносна серия, възлизаща на $23 милиона облага.

Този вложител взе участие единствено в три транзакции с BTC през миналата година, като всеки случай му е носил обилни облаги. С изумителен 100% % на успеваемост, методът на този вложител, му натрупа кумулативна облага от към $61 милиона.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР