В дигиталната среда грешките не са изключени и се случват

...
В дигиталната среда грешките не са изключени и се случват
Коментари Харесай

Да объркаш чата и да пратиш палаво съобщение на бившия: Неудобната история на едно момиче

В цифровата среда грешките не са изключени и се случват много постоянно, когато сме доста заети и претрупани с работа, само че се разсеем за момент. Понякога тези неточности може да са огромни, различен път комични, каквато е историята, която ви описваме през днешния ден. Убедени сме, че на съвсем всеки човек му се е случвало да си написа с един човек, само че без да желае да напише нещо в различен чат... на напълно различен човек. Това не е неволя, в случай че не пишете за другия човек и объркате чата и пратите думите си точно на него. Тогава обстановката става в действителност неуместна и неприятна за вас. 

Друга аналогична обстановка - да си мислите, че пишете на гаджето, само че по някаква причина бъркате чата и споделяте нещо на... някогашната си половинка. 

Виж още:

24-годишната Елла взема решение да написа по-закачливо известие на настоящето си гадже Лиъм, което гласи следното: " Забравих да те запитвам - ще вървиш на барбекюто? ", само че вместо на нейното момче, тя го праща на някогашния, от който има и дете, само че не вижда. От своя страна той дава отговор: " Какво барбекю? ", а Елла дава отговор: " Онова, на което слагаш пържолата си на моята гореща скара ", съпроводено от емоджита. Елла решила, че ще е занимателно да напише това на Лиъм, визирайки не действително барбекю, а други занимания, само че от самото начало не осъзнава, че си написа с някогашния, който отговоря единствено едно: " О, Боже мой ", споделя историята от LadBible .

След време Елла отворила чата, с цел да види какво е дал отговор и тогава схваща, че се е оъркала... допускаме по какъв начин се е почувствала в този миг.

Виж още:

Елла въпреки всичко дала отговор на някогашния си мъж, като му написала, че се извинява и да пренебрегва известието, Лиъм, настоящето ѝ гадже, решил да се пошегува, само че действително това не е по този начин, а тя просто е желала да излезе от обстановката и да упрекна различен за нелепата си неточност. Е, бъдете деликатни, когато пишете нещо сходно, тъй като може да се окаже, че го пращате на различен човек.

Виж още: Родният елит размени Занзибар с Египет: Ето, които се отдадоха на отмора в страната на фараоните

Изображение: iStock Photos

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР