В дигитализирания и глобализиран свят, в който живеем, в тези

...
В дигитализирания и глобализиран свят, в който живеем, в тези
Коментари Харесай

10 от най-вдъхновяващите инфлуенсъри

В цифровизирания и глобализиран свят, в който живеем, в тези забързани и все по-сложни времена, в действителност има нещо, което ни улеснява или най-малко ни оказва помощ да се отпуснем.

Нашите обичани блогъри и влогъри, същински инфлуенсъри, които споделят своя житейски път, препоръки и моменти от персоналните си прекарвания с нас, техните почитатели.

Разровихме се в безкрайните дълбини на мрежата и през днешния ден ви представяме къс лист с 10 от най-вдъхновяващите инфлуенсъри – родни и международни.

1. Makeupbuthow

Листата ни от 10 най-вдъхновяващи интернет персони стартира с Makeupbuthow или просто Ели, момичето от Враца, което от доста години живее в Дания. Ели стартира своя влог с уроци по грим, а в този момент в Instagram страницата ѝ можете да се запознаете както с положителни препоръки за козметични артикули, по този начин и за кулинарни предписания, въпреки всичко храната е обич, положителни попадения за пътувания и фешън аутфити.

2. Gerdana.by.gerdana

A post shared by GERDÁNA • TANYA GERDANOVA (@gerdana.by.gerdana)

Gerdana.by.gerdana пък ни пожелава всяко утро да бъде положително с обичаната си чаша кафе, а дано си признаем кафе феновете сме повече от тези, които могат да продължат деня си без да усетят пристрастяващия мирис на кофеина. В Instagram фийда на Гердана можем да се насладим също на запечатани в фотоси и сторита моменти от пътешествия, домакински фон и доза всекидневен жанр.

3. Yordanptk

A post shared by Yordan Petkov (@yordanptkv)

А който обича да се забавлява и да не може да си поеме въздух от смях, Yordanptk е на вашите услуги. Обещаваме ви, че в неговите Instagram истории има доста комизъм, самоирония и, несъмнено, доста, доста мода. А какво по-хубаво от истина, прикрита със жлъч?! Така одобряваме неприятното по-лесно.

4. Katieminovic

A post shared by Katerina Eminovic (@katieminovic)

Като че ли Katieminovic е приготвила нейната интернет изповед за всички, които се отнасят с обич към декора и уюта у дома. Множество хрумвания и то най-много приложени можем да открием в нейния профил. Все отново „ вкъщи “ е най-топлото и същинско място. Там, където се усещаме в действителност щастливи и отпуснати. Ето за какво би трябвало да се грижим и то да наподобява добре.

5. Yoga_ky