В девет училища в Пловдив и областта, въпреки началото на

...
В девет училища в Пловдив и областта, въпреки началото на
Коментари Харесай

Фирма остави недовършен ремонта на гимназия в Пловдив

В девет учебни заведения в Пловдив и региона, макар началото на образователната година, ремонтите не престават. Строителните действия обаче няма да пречат на образователния развой, подсигуряват от Регионалното ръководство по образованието в Пловдив. Не по този начин стоят нещата в една от трите езикови гимназии в града, където фирмата-изпълнител на план за енергийна успеваемост, е довършила едвам 20 % от ремонтните действия, а община Пловдив задейства процедура по преустановяване на контракта.

Ще се наложи ли пренасяне на учениците в друга постройка или ще се търсят разновидности за смяна в образователните графици, какви неудобства основава обстановката за възпитаници и учители - отговорите от Мариела Хубинова.

Директорът на Английската гимназия Николай Радев сподели, че 5 години са чакали за този план, като бенефециент е Община Пловдив. Фирмата е позната с сходна обстановка, когато не довършили работата по детска градина преди няколко години.

По думите му няма заплаха за децата, като огромният проблем е, че радиаторите не са вързани, покривите не са довършени, а в общежитията изобщо няма радиатори.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР