В детството си често си се представяхме като герои от

...
В детството си често си се представяхме като герои от
Коментари Харесай

Връзката между любимите ни детски приказки и характера на човек

В детството си постоянно си се представяхме като герои от приказките. Преживявахме дружно с обичаните ни персонажи техните вълнуващи завършения. Но евентуално измежду многото прочетени приказки в детството, има история, която помните и до през днешния ден.

А приказките и характерът на човек са свързани между тях. Вашите обичани детски герои ще опишат нещо забавно за личността, която сте:

Пепеляшка

Приемате мъжки ударите на ориста. Несправедливостта в света за вас е обидно събитие. Отдавна не вярвате в чудеса и сте спрели да мечтаете. Свикнали сте да бъдете удовлетворени от това, което имате, без да се стремите към повече.

Красавицата и звярът

Усмихвате се във всяка обстановка, работите старателно, с цел да постигнете замисленото. Разбирате се добре с хората и незабавно усещате фалша. Винаги държите на думата си и не отминавате непознатата тъга.

Външността на избраника няма за вас никакво значение, преди всичко вие цените душата. Ако внезапно разберете, че сътрудникът ви е надалеч от вашия блян, то раздялата с него ще стане за вас проблем, поради мощно развитото възприятие на съчувствие.

Малката нимфа

Вътрешно ви гложди възприятие на незадоволеност от всичко протичащо се. Трудно се сближавате с хората, очаквайки от тях следващо изменничество. Вие сте ослепителен образец за въздействието на приказките върху образуването на личността.

Дори в случай че нямате мотив за горест, наложително ще си измислите. В любовта ви е мъчно да се доверите на някого, ревността и песимистичното въодушевление пречат да изградите хармонични връзки.

Спящата хубавица

Фантазьор и оптимист, вие сляпо се доверявате на волята на случайността. Избягвате шумните компании, предпочитате тихите уединени места. Винаги се стремите да намерите мощни настойници, които да ви облекчат живота и да ви спестят ненужни проблеми.

Вашият обичан би трябвало да има голям капацитет, да бъде водач, да е кадърен да поеме отговорност за всички значими житейски решения.

Червената шапчица

Уверени сте в своите сили и благоприятни условия, в никакъв случай не пасувате пред компликациите. Умереният ход на живота ви тормози, непрекъснато сте в търсене на нови страсти. Не се колебаете дълго преди да се впуснете в поредна случка.

Идеалната половинка за вас е сътрудник, имащ изострен разум и хладна прозорливост, който може да охлади пламъка ви и да изпрати силата ви в вярно русло.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР