В Дерби д'Италия Ювентус бе много подобен на отбора, изправил

...
В Дерби д'Италия Ювентус бе много подобен на отбора, изправил
Коментари Харесай

Ювентус с 34 различни формации в 34 мача

В Дерби д'Италия Ювентус бе доста сходен на тима, изправил се против Фиорентина преди седмица. Десетима от единадесет футболисти започнаха мача с Интер, като единствената разлика бе появяването на Джорджо Киелини в стартовия състав на мястото на Даниеле Ругани. Ако Масимилиано Алегри не бе направил тази смяна, щеше да бъде огромна изненада, тъй като тази година Ювентус е изиграл 34 мача в Серия " А " с 34 разнообразни обединения. Opta оповестява, че това е била 181-ата друга групировка за Макс в 186 мача на треньора отпред на Юве.
#Juve #Allegri, anche ieri 11 inedito. Cambierà 38 formazioni? https://t.co/THvVPRfJ3s #serieA #juventus pic.twitter.com/QKvHsH5BP9
— LaGazzettadelloSport (@Gazzetta_it) 28 април 2019 година Обяснението за това е доста просто. Наставникът на Ювентус разполага с най-широкия състав в Италия, а някои промени са подбудени от травмите и наказванията на съществени футболисти. В Серия " А " има треньори, които избират своята единадесеторка и не я трансформират със седмици. Е, Макс Алегри несъмнено не е от тях.

Серия А 34 кръг, събота 27 април  Интер 1:1краен резулат  Ювентус
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР