В деня, в който Народното събрание реши да предостави безвъзмездно

...
В деня, в който Народното събрание реши да предостави безвъзмездно
Коментари Харесай

Борисов към украинския посланик: Днес България за пореден път доказва своята съпричастност към украинския народ

В деня, в който Народното събрание реши да даде безплатно на Украйна 100 БТР-а, за мен беше чест да се срещна с Н. Пр. Олеся Илашчук.

Това написа на персоналната си страница във Facebook водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година Ето какво още показа той:

" По време на диалога заявих, че с днешното гласоподаване в Народното събрание, България за следващ път потвърждава своята съпричастност към украинския народ. Страната ни ще продължи да бъде част от демократичната интернационална общественост, която поддържа Украйна в битката ѝ срещу съветската военна експанзия. 

Подчертах пред дипломат Илашчук, че днешното решение на Народното събрание за БТР-ите е продължение на поредната поддръжка на България и припомних предходните решения за предоставените на Украйна ракети и муниции през месец септември. С тази поредност от гласувания извърши и обещанието си за унищожаване на медиаторите в процеса на доставка на оръжие за Украйна ".



Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР