В деня след като американските законодатели гласуваха с голямо мнозинство,

...
В деня след като американските законодатели гласуваха с голямо мнозинство,
Коментари Харесай

Битката около TikTok

В деня откакто американските законодатели гласоподаваха с огромно болшинство, с цел да принудят китайския притежател на TikTok да продаде приложението за шерване на видео, неговият основен изпълнителен шеф Shou Zi Chew изрази комплициране.

„ Има доста звук “, възкликна Чу в петък по време на посещаване на Капитолийския рид. „ Но не съм чувал какво тъкмо сме създали, че е неверно. “

Това беше чудноват коментар, защото законодателите категорично показаха опасенията си, че китайска компания, ByteDance, има това, което стана определен уебсайт за обществени медии за младежи и млади възрастни в Америка.

ФБР и разследващите организации на Съединени американски щати се тревожат за всичко - от приемането на персонални данни на американците от Китай до потреблението на логаритъма на приложението за подкрепяне на разпространяването на дезинформация и интервенция в изборите в Съединени американски щати.

Чу също беше сподели непосредствено от законодателите какво считат за неправилно през март предходната година, когато той беше изправен на скара н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР