В деня след бунтовете в Капитолия, ФБР получи сигнал от

...
В деня след бунтовете в Капитолия, ФБР получи сигнал от
Коментари Харесай

Бунтовник от 6 януари, арестуван от съвет за селфи на съученик от гимназията

В деня след протестите в Капитолия, ФБР получи сигнал от някогашния съученик със селфи, направено от господин Кудо в постройката на Капитолия, което той разгласява в обществените медии, жалбата се споделя.

ФБР по-късно получи повече информация от друго лице, което сподели, че е шеф на господин Кудо, който също го разпознава на фотоси от деня на безредиците.

Г-н Кудо беше интервюиран от ФБР седмица след протестите, се споделя в документа, откакто той е бил разпознат в сигналите и той признал, че е бил на протестите и едвам „ осъзнал проблемите, в които може да се намира “, когато се върнал в хотела си след въстанието.

В жалбата се показва, че той е пристигнал във Вашингтон в началото, с цел да участва на митинга „ Спрете кражбата “, който предшества офанзивата на Капитолия, където тогавашният президент Доналд Тръмп приказва пред навалица за това по какъв начин изборите беше „ откраднат “.

Когато тълпата стартира да се насочва към постройката на Капитолия, господин Кудо го последва. В жалбата се споделя, че ФБР го...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР