В деня на Враца 1 юни, областният управител Малина Николова

...
В деня на Враца 1 юни, областният управител Малина Николова
Коментари Харесай

В деня на Враца официална церемония по връчване на награди

В деня на Враца 1 юни, регионалният шеф Малина Николова връчи Почетен знак и грамота на личностите, които дадоха своя голям принос в преодоляването на рецесията с Коронавирус – 19.

„ Днешният празничен ден носи своя дух, своето въодушевление за всички, родени тук - работещи и мислещи за Враца. За мен е чест да връча Почетния знак на регионалния шеф на личностите, които с цялото си сърце и душа участваха при битката с Коронавирусната зараза на територията на региона и всичките 14 случая са сполучливо овладени. Тази епидемиологична конюнктура ни научи, че животът и здравето са най-важната цел и ние би трябвало да ги пазим всекидневно. Нека през днешния ден отдадем заслуженото на всички Вас, с признателност и почитание за взаимните ни дейности. Благодаря Ви от сърце и Ви поисквам да множите триумфите си! Бъдете образец за всички нас! “, акцентира в словото си регионалният шеф Малина Николова.

Кметът на Община Враца Калин Каменов одобри оценката и от името на общинския действен щаб благодари за поддръжката при преодоляването на обстановката.

„ Това е една премия за всички съзнателни врачани. Радостно е, че поради дейната позиция и държание на нашите съграждани, във Враца нямаше интензивно разпространяване на вируса. Отговорното държание е почтено за почитание и на празника на Враца, благодаря на нашите съграждани за това. Благодаря на всички сътрудници, на медицинските експерти, които участваха в дейностите. Честит празник на всички жители и посетители на Враца “, означи  кметът Калин Каменов.

С Почетен знак и грамота беше удостоена и секретарят на Община Враца Нина Дакева, която изрече уважението си към специалистите в общинска администрация, кметовете на кметства, кметските наместници и виновните институции за денонощните старания и тяхната ангажираност.

Специална признателност за присъденото отличие и висока оценка насочи шефът на Регионална здравна ревизия – Враца доктор Кети Ценова.

„ Всички дружно овладявахме сполучливо обстановката с Коронавирус – 19. Това е доказателство, че работейки в една посока, реализираме големи резултати. Благодаря от сърце на всички общини, на екипа на Областна администрация, на лечебните заведения, избрани да се борят с тази зараза, за техните съответни реакции и най-много – на медиците, които бяха на първа линия “, сподели доктор Кети Ценова.

Отличен с Почетен знак и грамота за големите старания при преодоляването на инфекцията и за подобряването на положението на регионалната болница бе и доктор Петър Керемедчиев. Той означи при приемането на премията, че във Враца има водачи, които се оправиха със основаната обстановка.

„ Нашата болница е една от най-добре окомплектованите и оборудвани в страната, с помощта на поддръжката от страна на кмета, на регионалния шеф и на всички донори. В рамките на броени дни, получихме освен финансов запас, само че и доставки на консумативи “, сподели доктор Керемедчиев. Той посочи, че към този момент сполучливо работят отделенията по Инвазивна кардиология и Съдова хирургия, като престои да започва активност и лабораторията за PCR проби.

Областният шеф Малина Николова акцентира голямата заслуга на шефа доктор Костадин Шахов и екипа на СБАЛПФЗ – Враца, които съумяха да стабилизират болните с Коронавирус – 19 и те да бъдат изписани здрави.

„ Приемам оценката като премия за целия екип, които загърбиха своя боязън, персонални терзания и с безрезервност и отговорност влязоха в борба с инфекцията. С такива хора и експерти може да се преодолее всяко предизвикателство “, акцентира доктор Шахов.

За битката на първа линия, положителната организация и отличната съгласуваност с персоналните лекари и лечебните заведения, премия получи доктор Галина Лещарска, шеф на ЦСМП – Враца. Тя благодари на екипите на Спешен център в област Враца, които преодолявайки страха, непрекъснато са били разполагаем и самоотвержено са се присъединили на първа линия в борбата против инфекцията.

С доста признателност, в деня на осъществяване на Държавния зрелостен изпит, премия получи и началникът на РУО – Враца Галина Евденова за сполучливото справяне с предизвикването за образование в онлайн среда. Тя благодари за високата оценка и поддръжката на регионалния шеф за сполучливото осъществяване на образованието.

Уважен бе и особеният принос на Министерство на вътрешните работи и неговите чиновници от Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – Враца. Старши комисар Янко Янколов беше почетен с Почетния знак на регионалния шеф за контрола върху осъществяването на противоепидемичните ограничения. Комисар Янколов означи отличната съгласуваност в взаимните дейности на институциите и увери, че и отсега нататък може да се разчита на тяхната поддръжка.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР