В деня на Съединението министърът на младежта и спорта Красен

...
В деня на Съединението министърът на младежта и спорта Красен
Коментари Харесай

Министър Кралев изгледа съчетанията на Златните момичета дни преди Световното първенство по художествена гимнастика

В деня на Съединението министърът на младежта и спорта Красен Кралев изгледа съчетанията на девойките от националния тим по художествена гимнастика, с които те ще се показват на Световното състезание в Баку. Надпреварата в столицата на Азербайджан ще се организира от 16 до 20 септември. Шампионатът е и олимпийска подготовка за игрите в Токио през 2020 година.
 Варна приема Европейското по художествена гимнастика през 2021
Варна приема Европейското по художествена гимнастика през 2021

България още веднъж приема огромен конгрес

В подготвителната зала на " Арена Армеец " ансамбълът в състав Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова, както и самостоятелните състезателки Невяна Владинова, Катрин Тасева и Боряна Калейн, демонстрираха композициите, с които ще се опитат да впечатлят съдиите и публиката в Баку.

Министър Кралев пожела триумф на Златните девойки в идната конкуренция. " Ще ви поддържам онлайн в залата. Надпреварата в Баку е от извънредно значение, тъй като могат да бъдат извоювани квоти за олимпийските игри. Вярвам, че всички състезателки ще изиграят чудесно своите съчетания ", разгласи министърът пред състезателките ни.

Подготовка с българките водят и състезателки от Гърция, които също демонстрираха своите съчетания.
 Ансамбълът с ново сребро в Казан
Ансамбълът с ново сребро в Казан

Грациите на Русия завоюваха още едно златно отличие

Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева съобщи пред публицисти, че девойките са подготвени за планетарния шампионат. " Много съм удовлетворена от представянето на ансамбъла. Подходиха доста отговорно и нека да продължат по този начин до последния ден на Световното състезание. Ако няма оптимизъм по-добре да не вървим на шампионата. Индивидуалните състезателки имаха грешки, само че ще се работи до последно. Важното е да имат надзор над тялото и уреда. Изисква се голяма централизация от всички. Те са национални състезателки, които са показвали класата си неведнъж ", съобщи Раева.

Днешното контролно съревнование беше намерено за фенове, а подготвителната зала на " Арена Армеец " беше цялостна с фенове на художествената гимнастика.

" Мила родино " звучи в Казан в чест на " Най-великото шоу "

Трети орден за ансамбъла в Русия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР