В деня на първа пролет баба Катинка Цветкова Найденова отбелязва

...
В деня на първа пролет баба Катинка Цветкова Найденова отбелязва
Коментари Харесай

100-годишна баба отпразнува рождения си ден във врачанския дом за стари хора„Зора“

В деня на първа пролет баба Катинка Цветкова Найденова отбелязва стотния си рожден ден. Тя живее в Дома за остарели хора „ Зора “ във Враца и е от първите, които са настанени в дома. Тържеството бе проведено от шефа на Дома-Калинка Николова и обществените служащи на дом „ Зора “.
Сред гостите на тържеството бе и кметът на Враца Калин Каменов. Той пожела на баба Катинка да бъде здрава, да се радва на своите близки и на хората, които я обичат, ценят и обгрижват и подари на столетницата кошница, голям букет с цветя и приветствен адрес.
„ Пожелавам на всички Вас да настигнете баба Катинка и дружно да отбележим и вашите 100-годишни юбилеи. Бъдете здрави и дано да имаме повече мотиви да честваме! “ – сподели на тържеството кметът Каменов. Празникът продължи с песни, изпълнени от Клуба на готините баби, а поздрави към баба Катинка насочиха още шефът на Дома, консуматори от обществената услуга, родственици и посетители.
Юбилярката баба Катинка е родом от Криводол и е работила като готвач дълги години. Има една щерка, трима внуци и петима правнуци.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР